Рівне:

Створення та просування сайтів

ДАІ проводить заходи під назвою «Небезпечний вантаж»

Останні новини 03-чер, 2008, 09:209 prov 1 129
З 2 червня п.р. працівники Державтоінспекції проводять комплекс цільових заходів під назвою «Небезпечний вантаж»
Метою проведення яких є запобігання надзвичайним подіям та посилення контролю за дорожнім перевезенням небезпечних вантажів, а також за експлуатацією транспортних засобів, які обладнанні газобалонним обладнанням для роботи двигунів на зрідженому нафтовому чи стиснутому природному газі.
Під час проведення вказаних заходів працівники ДАІ контролюватимуть транспорті засоби, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів та наявність у водіїв необхідних документів.
Під час проведення державного технічного огляду транспортних засобів задіяних для перевезення небезпечних вантажів працівники Державтоінспекції звертатимуть увагу на їх укомплектованість відповідно до наказу МВС України № 822-2004 р. та наявність визначеного маркування.
В обов’язковому порядку до матеріалів технічного огляду слід долучати копії наказів про закріплення водія за транспортним засобом, а також копію свідоцтва про допуск водія до перевезення небезпечних вантажів.
Крім цього проводитимуться контрольні перевірки суб’єктів господарювання та індивідуальних власників, у власності яких є транспортні засоби, задіяні для перевезення небезпечних вантажів. Під час таких перевірок звертатиметься увага на технічний стан та комплектацію цих автомобілів. У разі виявлення порушень будуть видаватися приписи на усунення виявлених недоліків, винних притягатимуть до адміністративної відповідальності.
Триватимуть заходи до 30 червня п.р.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору