Рівне:

Створення та просування сайтів

Небезпечний вантаж на Рівненщині

Кримінал 04-чер, 2008, 17:559 prov 1 156
Метою проведення є запобігання надзвичайним подіям та посилення контролю за дорожнім перевезенням небезпечних вантажів, а також за експлуатацією транспортних засобів, що обладнані газобалонним обладнанням для роботи двигунів на зрідженому нафтовому чи стиснутому природному газі.
Як повідомила інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Марко, під час проведення вказаних заходів працівники ДАІ контролюватимуть транспорті засоби, що здійснюють перевезення небезпечних вантажів та наявність у водіїв необхідних документів.
Під час проведення державного технічного огляду транспортних засобів, задіяних для перевезення небезпечних вантажів, працівники Державтоінспекції звертатимуть увагу на їх укомплектованість відповідно до наказу МВС України № 822-2004 р. та наявність визначеного маркування.
В обов’язковому порядку до матеріалів технічного огляду слід долучати копії наказів про закріплення водія за транспортним засобом, а також копію свідоцтва про допуск водія до перевезення небезпечних вантажів.
Крім цього, проводитимуться контрольні перевірки суб’єктів господарювання та індивідуальних власників, у власності яких є транспортні засоби, задіяні для перевезення небезпечних вантажів. Під час таких перевірок звертатиметься увага на технічний стан та комплектацію цих автомобілів. У разі виявлення порушень будуть видаватися приписи на усунення виявлених недоліків, винних притягатимуть до адміністративної відповідальності.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору