Рівне:

Створення та просування сайтів

Toyota відзначила 40 років Camry з моделлю Black Edition в Японії

Комерційна 16-чер, 2022, 18:109 prov 474

Нещодавно Toyota представила ювілейну модель Camry, присвячену 40-м роковинам початку випуску. Так-так, седану виповнилося чотири десятиліття, і бренд відзначив цю подію ексклюзивним випуском автомобіля для Японії. Нагадаємо, що відлік ведеться від моделі Celica Camry (A40/A50), яка з'явилася далекого 1980 року.

В даний час в нашій країні не так багато шуму навколо середньорозмірних седанів, оскільки в моді автомобілі SUV класу. У тойоти до таких відноситься Highlander, Venza та RAV4. Зараз на позашляховики і вищий попит і вони є продуктом, на який задивляються люди. Однак на інших ринках, наприклад, у Японії, це привід для свята настільки, що випускаються спеціальні видання.

Історія Toyota Camry

Виявляється, в Японії Toyota представила варіант Black Edition - своєї успішної Camry, щоб відсвяткувати 40-річчя моделі. Вперше автомобіль був представлений у Японії у 1979 році як модель 1980 року. Сьогодні це один з автомобілів марки, що найбільше продаються в світі - тільки в США він є найбільш продаваним седаном, випереджаючи навіть Corolla.

Що такого в Camry WS Black Edition?

Camry Black Edition відрізняється більш темним зовнішнім виглядом ЛКП на авто. Цей колір темніший за популярний Toyota 202 black. Все це йде у поєднанні зі спортивними функціями та більш висококласним інтер'єром. Покупці можуть вибрати один із трьох кольорів кузова:

  • Precious Black Pearl,
  • Platinum White Pearl Mica,
  • Emotional Red II.

Білі та червоні кольори також доступні у двоколірному варіанті з дахом Attitude Black Mica.

Camry Black Edition, заснована на топовій комплектації WS, також оснащується чорними 18-дюймовими алюмінієвими колесами, димчастими молдингами передньої нижньої решітки, а також димчастими декоративними елементами на фарах і задніх ліхтарях.

Всередині Toyota Camry Black Edition має стандартний червоний або чорний шкіряний салон з підігрівом передніх сидінь та електрорегулювання для переднього пасажира. Шкіра присутня на сидіннях, панелі приладів, центральному підлокітнику і дверних панелях, створюючи живу атмосферу.

Виділимо кілька особливостей Camry Black Edition:

  • Автомобіль ґрунтується на версії XLE, люксової для американського ринку.
  • Кузов покритий у чорне глянсове забарвлення кольору Toyota 202 із спортивними аксесуарами. Також є модифікація у червоному з чорним дахом.
  • Camry оснащена 18-дюймовими алюмінієвими колесами із чорною окантовкою.
  • Решітка радіатора, фари та крила мають димчасте оздоблення.
  • Шкіряна оббивка чорного кольору (може бути також червоною) присутня на сидіннях, панелі приладів, центральному підлокітнику та дверних панелях.
  • Під капотом використовується той же силовий агрегат, що й у гібридному варіанті, з 2,5-літровим двигуном потужністю 176 л.

Технології та ціна Toyota Camry Black Edition

З погляду технологій, система допомоги при керуванні була вдосконалена, додані:

  • монітор сліпих зон,
  • система попередження про рух із функцією автоматичного гальмування,
  • система допомоги під час гальмування на стоянці.

Щоправда, відсутня інформація про комплекс безпеки Toyota Safety Sense.

Ціна у Японії на Toyota WS Camry Black Edition 2022 стартує з 39 800 доларів. Ціна справді розумна і зовсім не дорога. На відміну від інших спеціальних видань, які зашкалюють.

А яка Ваша думка про цю Toyota Camry Black Edition? Чи подобається вона вам?

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору