Рівне:

Створення та просування сайтів

”Маяк” не так світить

Спорт 28-чер, 2007, 19:379 prov 1 403
У пропущеному матчі четвертого туру ”Маяк” мінімально програв підопічним Миколи Філіна. Долю матчу вирішив один єдиний м’яч. Його автором на 83 хвилині став Василь Чичун. В час, що залишився, гості намагалися зрівняти рахунок. Проте юні футболісти діяли впевнено. Тоді як у футболістів ”Маяка” не витримували нерви. Гості ”заробили” п’ять жовтих карток, проти двох у господарів, а у компенсований час було вилучено Олександра Дмитрука. Ця поразка погано позначилася на моральному стані сарненчан. Приймаючи у неділю здолбунівський ”Волинь-Цемент”, не змогли втримати свою перевагу. Початок зустрічі був за ”Маяком”. Володіючи територіальною перевагою, господарі вже на восьмій хвилині втілили її у гол. Відзначився Анатолій Борейчук. Гості витримали удар і відповіли своїм голом. На 35 хвилині кращий бомбардир чемпіонату Олександр Довгалець-старший зрівняв рахунок. Гол-красень граючий тренер забив головою ударом з лінії штрафного майданчику. М’яч влетів у дев’ятку. Після перерви ”Маяк” намагався схилити шальки терезів на свій бік. ”Волинь-Цемент” відповідав небезпечними контратаками. На 62 хвилині Юрій Грищенко завершив одну з них голом. До завершення поєдинку рахунок не змінився. Вперше за три роки ”Маяк” програв вдома.

Оржівський ”ОДЕК” у важкій боротьбі здобув мінімальну перемогу у Кузнецовську проти місцевої команди ”Ізотоп-РАЕС” — 1:0. На 40 хвилині гол забив Анатолій Озімковський. Один з центральних матчів туру проходив у Рівному. ”Водник” на своєму майданчику приймав радивилівський ”Сокіл”. Команди не претендують на медалі, але ведуть запеклу боротьбу у нижній частині турнірної таблиці. Перед звітним матчем команди розділяли два очки (гості мали шість очок і посідали десяту сходинку, а господарі чотири і одинадцяте місце). Студенти володіли невеличкою перевагою, що не втілилася у єдиний забитий гол. На 33 хвилині відзначився Володимир Гаврилюк. На 65 хвилині ”Сокіл” залишився в меншості. За фол останньої надії було вилучено Олексія Чабана. Численна перевага у голи втілилася. Навпаки. В останні хвилини ”Сокіл” кинувся на штурм воріт ”Водника”, де до польових гравців приєднався воротар. Проте до голу це не призвело.

Інша рівненська команда ”Хімік” приймала вдома кузнецвоський ”Варіант”. Доля матчу вирішилася впродовж трьох хвилин. Гості забили два голи на 64 та 67 хвилинах (відзначилися Степан Бережний та Віталій Гончар) і святкували перемогу — 2:0. Виїзну перемогу з таким же рахунком святкував клуб ”Буран-Славія”. Гості по голу забили у кожному таймі. У першому з пенальті відзначився Віктор Газицький (29 хвилина), а наприкінці зустрічі Віталій Мамотюк (83) встановив остаточний рахунок.

Команді ”Штурм-МЕГУ” вистачило одного забитого голу на початку гри, аби здобути три очки. На четвертій хвилині відзначився Іван Петрович. Шість очок у двох останніх іграх дозволили підопічним Миколи Філіна потрапити у призову трійку. Чи вдасться там втриматися юним футболістам покаже час.

Результати матчів десятого туру: ”Ізотоп-РАЕС” — ”ОДЕК” — 0:1 (юнаки — 0:1), ”Хімік” — ”Варіант” — 0:2 (2:1), ”Маяк” — ”Волинь-Цемент” — 1:2 (3:2), ”Водник” — ”Сокіл” — 1:0 (-:+), ”Штурм-МЕГУ” — ”Енергія” — 1:0, ”Случ” — ”Буран-Славія” — 0:2 (0:1).

Лідирує у чемпіонаті ”ОДЕК” — 26 очок. На два менше у ”Волинь-Цемента”. Третє-четверте місця ділять команди ”Штурм-МЕГУ” та ”Маяк”, які маютьпо 20 очок. У списку бомбардирів лідирує Олександр Довгалець-старший — вісім забитих м’ячі (три з пенальті). У юнаків лідирує ”Штурм-МЕГУ” — 30 очок, на шість менше у сарненського ”Маяка”.

У неділю відбудуться поєдинки заключного туру першого кола: ”Случ” — ”Ізотоп-РАЕС”, ”Варіант” — ”ОДЕК”, ”Волинь-Цемент” — ”Хімік”, ”Сокіл” — ”Маяк”, ”Енергія” — ”Водник”, ”Буран-Славія” — ”Штурм-МЕГУ”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору