Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 11-чер, 2008, 20:199 prov 992
Гоща
Голова Гощанської райдержадміністрації Василь Харковець підписав розпорядження про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей у 2008 році, яким затверджено завдання щодо оздоровлення майже 2,5 тисячі дітей шкільного віку.

Дубно
Окремі мешканці Дубна стали жертвами нової афери спритників. У їх квартири заходили невідомі люди „обстежувати газові плити”. Оскільки у багатьох квартирах ці побутові прилади з „ бородою”, господарі радо погоджувалися їх замінити за рахунок ЖЕКів. А щоб прискорити процес, „доброзичливці” пропонували внести певну суму в рахунок майбутньої оплати за квартиру. Як виявилось, ЖЕКи до цієї оборудки шахраїв не мали жодного відношення.

Зарiчне
У Зарічненській райдержадміністрації відбувся семінар щодо спільного Проекту ЄС та Програми розвитку ООН „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”.В рамках семінару було показано фільм про досвід впровадження подібних проектів Програми розвитку ООН «На сходинку вище» та оголошено конкурс серед сільських, селищної рад району на участь у проекті.

Острог
У суботу, 7 червня, в Острозі святкували День міста. Свято розпочалося з самого ранку виставкою виробів народних умільців. На центральній площі міста діти з батьками мали змогу покататися на гойдалках, розважитись на атракціонах. Родзинкою свята був приїзд Віталія Козловського. Завершилось дійство традиційно: гучним салютом на центральній площі міста.

Рiвне
На Рівненщині створено асоціацію головних лікарів. Засновниками цієї громадської організації в Рівненській області стали головний лікар облонкодиспансеру Григорій Максим’як (голова правління), головний лікар облшкірвендиспансеру Наталія Маняк та головний лікар обласної дитячої лікарні Віталій Бойко. Мета створення такої структури – сприяння вдосконаленню системи охорони здоров’я та професійної медичної освіти, задоволення та захист законних спільних інтересів членів організації та ін.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору