Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 11-чер, 2008, 20:309 prov 1 217
Понад 60 українців не змогли виїхати з Єгипту через халатність турфірми
Група українських туристів з 62 чоловік не змогла вчасно вилетіти з Єгипту на батьківщину внаслідок невчасної оплати їхнього перебування в м. Таба туристичною компанією, послугами якої вони скористалися. Про це повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ з посиланням на інформацію Посольства України в Арабській Республіці Єгипет.
Завдяки своєчасному втручанню в ситуацію, що склалася, співробітників дипломатичної установи група українців у понеділок вранці повернулася чартерним рейсом з м. Шарм Ель-Шейх до України. Ще частина українських туристів, близько 60 чоловік, продовжують свій відпочинок згідно з туристичними путівками. Справа знаходиться на особливому контролі у Посольстві України в Арабській Республіці Єгипет і в Департаменті консульської служби.

У Києві батут злетів у повітря
Прес-служба МНС розповсюдила документ, у якому повідомляється, що в суботу, 7 червня, на атракціоні батут у Дарницькому районі столиці отримали поранення четверо людей, зокрема двоє дітей.
У документі МНС йдеться, що в результаті посилення вітру і неякісного монтажу відбувся обрив кріплень надувної дитячої гірки, розташованої в парку Воїнів-інтернаціоналістів, що призвело до її підняття на декілька метрів над поверхнею землі.
Потім гірка впала на чотирьох людей, двоє з яких – діти, які отримали травми середнього і легкого ступенів тяжкості і були госпіталізовані.

У Криму на дівчинку напала зграя собак
У Керчі, АР Крим, шестирічну дівчинку покусала зграя собак, у результаті чого дитина знаходиться у тяжкому стані в реанімації. Трагедія сталася 6 червня близько 7 години вечора в районі вулиці Горького.
Лікарі реанімаційного відділення нарахували на тілі дівчинки 200 рваних ран.
– Скажені тварини не залишили на дитині жодного живого місця, – сказав лікар-реаніматор.
Міські лікарі неодноразово звертали увагу на неконтрольовану чисельність бродячих собак у Керчі, і повідомляли, що покусані тваринами городяни щодня звертаються до медиків. Ніякі наради місцевої влади і пропозиції санітарної та ветеринарної служб поки не знайшли реалізації.

В Індонезії двоє студентів на знак протесту зашили роти
Двоє індонезійських студентів зашили нитками роти і приєдналися до пікетників, які протестують проти різкого підвищення цін на паливо.
Починаючи з травня уряд Індонезії підвищив внутрішні ціни на енергоносії до 30%, що викликало масу обурень у країні, де мільйони жителів і так страждають від дефіциту палива і постійного зростання цін на продовольство.
Студенти із зашитими ротами приєдналися до 20 соратників у Джакарті.

У Греції під час будівництва метро знайшли стародавню гробницю
Стародавню гробницю виявили у грецькому місті Салоніки будівельники метрополітену. У гробниці знайшли жіночий скелет, оточений багатими похоронними дарами. Перед поглядами вчених постали золоті вінки та золоті сережки у вигляді собачих голів, інкрустовані напівкоштовним камінням. Крім того, у похованні виявлено 6 посудин, бронзову вазу і дзеркало, а також залишки дерев’яної труни, в якій була похована жінка.
Знахідки датуються четвертим століттям до нашої ери, тобто епохою заснування міста Салоніки – крупного центру еллінської, римської та візантійської епох, нинішньої столиці Північної Греції.

У Сумській області засудили розпусного священика
Священика із селища Руднєве Сумської області суд позбавив волі на півтора року. Чоловіка засудили до ув’язнення за розтління малолітніх. Старший інспектор прес-служби обласної міліції Ельвіра Біганова повідомила, що заяву про розтління дітей подала дружина священика. У ній вона вказала, що її чоловік розбещував дочку, сина і хлопчика з сусіднього села.
– Слідство довело кілька епізодів, є свідчення потерпілих дітей. Чоловік раніше був судимий. Також стало відомо, що кілька років тому він працював у дитячих гуртках, – кажуть у міліції.
Місцеві жителі обурені рішенням суду. Вони упевнені, що заява дружини священика – суцільна брехня. Подружжя останнім часом часто сварилося, до селян же чоловік ставився дуже добре.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору