Рівне:

Створення та просування сайтів

За крок від третього місця

Спорт 08-бер, 2007, 16:249 prov 1 073
У турнірній таблиці команди були сусідами: гості посідали третю сходинку і на три пункти випереджали господарок майданчика. Рівнянкам вдалося здобути дві перемоги і перед другим етапом впритул наблизитися до суперниць у боротьбі за бронзу.

В обох матчах для виявлення переможця довелося зіграти всі п’ять партій. Першого ігрового дня волейболістки ”Регіна-АРТ” досить впевнено розпочали і виграли дві партії — 25:15 та 27:25. Здавалося перемога у ”кишені”. Проте така самовпевненість мало не зашкодила господаркам. Черкащанки на одному подиху перемогли у двох наступних партіях — 25:16 та 25:7. Перемога упущена? Ні. Наші дівчата зібралися і, при шаленій підтримці вщент заповненого залу НУВГП схилили терези на свій бік у п’ятій партії — 15:8 та здобули загальну перемогу 3:2.

Сергій Голотов, головний тренер команди ”Національний університет-ЧІПБ-Круг”:

— У мене двозначна думка щодо поєдинку. Команда грала нерівно. Цьому є пояснення — колектив молодий, лише другий поєдинок грає наша «розігруюча». А п’ята партія — це лотерея. В ній могли виграти і ми, і Рівне. Вам більше пощастило. Перед нами стоїть одне завдання — готувати гравців до нашої головної команди ”Круг”, яка виступає у суперлізі.

Майже за схожим сценарієм пройшов другий поєдинок. Рівнянки вдало розпочали — 25:22, а потім поступилися у двох партіях поспіль — 28:30 та 17:25. Ціною неймовірних зусиль волейболістки ”Регіни-АРТ” змогли виграти у четвертій 25:23 і перевести матч на тай-брейк. Жодна з команд не хотіла поступатися. 2:2, 3:3, 5:5, 10:10, 11:11, 12:12. Краще кінцівку провели господарки і виграли у партії 15:13 та матчі загалом — 3:2.

Валерій Пархоменко, головний тренер команди ”Регіна-АРТ”:

— Обидва поєдинки показали, що ми не будемо командою для биття серед четвірки кращих. Впродовж чемпіонату ми зазнали відчутних втрат. Хоча вдалося поповнити склад новими виконавцями, але вони доволі молоді. Звітні матчі показали, що ми можемо грати. Будемо боротися за третє місце. 16-18 розпочнеться перший тур другого етапу, де ми прийматимемо своїх суперників. Будемо грати, а там — як карта ляже.

Перший етап позаду. На другому етапі перші чотири колективи поведуть боротьбу за перше - четверте місця, інші чотири — за п’яте - восьме. Лідером після першої половини чемпіонату залишилася луцька ”Волинь - університет-ОДЮСШ” — 52 очки. На три менше у ”Златогора” (Золотноша). Третє місце у ”Національного університету-ЧІПБ-Круг” — 46 пунктів. Замикає четвірку кращих ”Регіна-АРТ” — 45 очок. Саме ці команди поведуть боротьбу за нагороди чемпіонату. Перший тур відбудеться у Рівному 16-18 березня.

Результати інших ігор: “Златогор” — “Хімік” — 3:0 та 3:1, “Волинь-університет-ОДЮСШ” — “Медуніверситет-Олімп” — 3:0 та 3:0, “МСДЮШОР-Дніпро-Десна” — “Медіка-ШВСМ” — 3:1 та 2:3.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору