Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 08-бер, 2007, 16:299 prov 1 015
Зарубав за 150 гривень

Знову на Рівненщині ласий до чужих грошей молодик скоїв вбивство пенсіонерки. Це трапилося у місті Сарни ще 21 лютого. Тоді у власному будинку знайшли мертвою 75-річну сарненчанку Ольгу Г. З першого погляду було видно, що померла жінка насильницькою смертю (рубані рани голови). Третього березня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві — 20 річного жителя міста Сарни. За попередніми даними, чоловік вбив стареньку, аби заволодіти 150 гривнями. Матеріали справи передані до районної прокуратури.



Вистрелив у себе

Нещасний випадок стався у селі Бабин Гощанського району. Місцевий житель, 56-річний Валентин, вистрілив собі в голову із саморобного пристрою, пристосованого для стрільби шротом. Чоловіка госпіталізовано до Рівненської обласної лікарні.



Політ із третього поверху

Вистрибнув із вікна третього поверху будинку на вулиці Київській обласного центру, 27-річний Юрій. Від отриманих травм чоловік помер на місці пригоди.



Ховайте ліки від дітей



Третього березня о 18.30 до Костопільської ЦРЛ доставили двох неповнолітніх жительок села Ямпіль. Дворічній Світланці та трирічній Вікторії лікарі поставили діагноз: медикаментозне отруєння таблетками нітрогліцерину. Після надання допомоги стан потерпілих задовільний.



Впав у криниці

У своєму подвір’ї впав у криницю 30-річний Олег із села Дубрівка Рівненського району, інвалід другої групи. Від отриманих травм чоловік загинув. Тіло покійника цього ж дня підняли з дна колодязя бійці аварійно-рятувального загону ГУ МНС.



З вилами на міліціонерів

Ледь не наколов на вила працівників міліції Млинівського РВ УМВС 46-річний Володимир С. Чоловік перебував у гостях у свого племінника в селі Підгайці. Там добряче „підживився” оковитою, і коли на подвір’я до родича зайшли міліціонери, які обходили оселі, де мешкають раніше засуджені громадяни, вирішив вигнати „непроханих” гостей за допомогою вил. Правоохоронці змушені були скласти на хулігана адміністративний протокол.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору