Рівне:

Створення та просування сайтів

Пенсіонерка вбила ЗЕМЛЯКА

Кримінал 05-кві, 2007, 17:419 prov 1 496
Коротко
30 березня близько 21.00 у будинку жителя села Білашів Здолбунівського району виявили труп господаря, 32-річного Михайла Б. Про те, що чоловік помер насильницькою смертю, свідчили відкрита черепно-мозкова травма і перелом основи черепа. Працівники міліції встановили, що тяжкі тілесні ушкодження, від яких чоловік помер, завдала односельчанка, 60-річна Надія М. Підозрювану затримали, а матеріали справи передано до районної прокуратури.



Втопилася школярка

2 квітня у селі Людинь Дубровицького району, у місцевій водоймі виявили тіло школярки Любові, 1991 року народження. Причина смерті встановлюється.



У дитсадок із гранатою

4 патрони калібру 5,45 мм, учбову гранату типу Ф-1, споряджену учбово-імітаційним запалом, вилучили міліціонери у трьох студентів одного з рівненських коледжів. 16-річні Максим, Роман та Володимир у такий спосіб бавилися на території одного з дитсадків на вул. Струтинської.



Вистрибнув з четвертого поверху

30 березня в реанімаційне відділення Млинівської ЦРЛ з діагнозом — забій головного мозку, в стані алкогольного сп’яніння був доставлений 50-річний млинівчанин. Чоловік вистрибнув з вікна власної квартири на четвертому поверсі, намагаючись у такий спосіб вкоротити собі віку.



Вистрелив собі в голову

У травматологічне відділення Дубенської ЦРЛ з діагнозом – травматичне пошкодження правого ока, госпіталізований житель міста Дубно Володимир, 1989 року народження. Травму юнак отримав внаслідок необережного поводження з пневматичним пістолетом. Стан потерпілого важкий.



Потяг відрізав руку

Потрапив під потяг на залізничному переїзді Дубровиця-Колки 34-річний Олександр Х. з села Заслуччя Дубровицького району. Потерпілого з травматичною ампутацією кисті правої руки було госпіталізовано у Дубровицьку райлікарню.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору