Рівне:

Створення та просування сайтів

Жінка позбавила життя 10 людей

Кримінал 08-бер, 2007, 16:309 prov 964
Ольгу, так звати затриману, правоохоронці підозрюють у вчиненні десяти убивств на території Харківської, Донецької та Запорізької областей. Своїх жертв жінка обирала спонтанно.

Старший слідчий прокуратури Куйбишевського району міста Донецька Євген Асташев: „Ця жінка займалася розбійними нападами, в ході яких і чинила вбивства. Вона переміщувалася на потягах, випадково обираючи жертву.

Ольга знаходила потенційних жертв серед людей похилого віку та входила до них у довіру або ж потрапляла до квартир під виглядом соціального працівника. Випитувала, чи мають старенькі родичів і чи збирається хтось із них провідати найближчим часом пенсіонерів.

Коли співрозмовники відповідали, що гостей не чекають, підозрювана починала діяти.

Затримана зізналася: «Вона до мене повернулася спиною, хотіла в зал провести. У мене була сумка з собою і молоток. Я їй нанесла декілька ударів ззаду. Вона впала. Я пляшку вийняла. По-моєму, вона стала ворушитися. Я підійшла і ще кулаком нанесла кілька ударів. Скільки? Ну, не два, не три. Більше трьох. Я удари не рахувала».

Коли жертва падала без свідомості, Ольга починала нишпорити в помешканні. Шукала гроші та цінні речі.

Убивала Ольга зазвичай молотком, який носила із собою. Перед нападом випивала горілки чи самогону.

Правоохоронці зазначають: коли підозрювана розповідала про скоєні нею злочини, каяття у її голосі не почули. Натомість, Ольга розповіла, чим планує займатися за ґратами.

Володимир Козленко, начальник Донецького міського управління міліції: «Про скоєне вона не жалкує. Зараз збирається навіть писати книгу про свої вбивства. Тобто, вона вже розуміє, що скоріше за все попаде за грати на довічний термін».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору