Рівне:

Створення та просування сайтів

Добровільна смерть

Кримінал 26-кві, 2007, 18:449 prov 1 692
Олександр та його батько Анатолій ще звечора почали зустрічати Паску. До них на святковий вогник завітала спільна знайома 32-річна Надія — жінка з «почесним» статусом бомжа. Не маючи пристанища, любителька випити нерідко заходила до чоловіків. Часто залишалася в них на ночівлю. Як з’ясувалося пізніше, кочовий спосіб життя вона вела з власної волі. Уродженка Хмельницької області на Рівненщині опинилася через асоціальний спосіб життя. На Хмельниччині жінку позбавили батьківських прав за недбале ставлення до виконання материнських обов’язків. Тому й шукала вона кращої долі в інших краях. Та, окрім горілки, Надію мало що турбувало. Тієї ночі після дози оковитої жінка схопила кухонний ніж, щоб перерізати вени. Олександр кинувся рятувати самогубцю. Натомість Надія нанесла ножове поранення рятівникові в живіт.

Як повідомив перший заступник начальника Рівненського МВ УМВС майор міліції Ігор Яблонський, на місце події негайно прибула швидка допомога. Пораненого госпіталізували. У медичному закладі Олександрові надали першу невідкладну допомогу. Нетверезий чоловік від ретельнішого огляду відмовився й практично самовільно покинув лікарню. Коли до потерпілого навідалися працівники органів внутрішніх справ, той категорично відмовився писати заяву, запевняючи, що тілесні ушкодження завдав собі через власну необережність. Міліціонери все ж таки встановили, хто пиячив із Олександром минулої ночі: рідний батько та знайома, яка назвалася Матюхіною Марією.

Через дев’ять днів швидка мчала вулицями Рівного в напрямку центральної міської лікарні. У реанімаційному відділенні Олександра чекав досвідчений медперсонал. Однак за декілька годин чоловік помер. Як з’ясувалося, більше тижня поранений потерпав від болю, а до лікарів звернувся занадто пізно. Надія під час удару поранила Олександрові кишківник. Добровільно не отримавши своєчасної медичної допомоги, він помер від зараження очеревини.

Надію затримали, зараз вона перебуває в приймальнику-розподільнику міста Рівного. Жінка зізналася у скоєному. Міліціонери встановили справжнє ім’я підозрюваної, місце народження і всі обставини події. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує позбавлення волі терміном від семи до десяти років.

Олена КУЗЬМЕНКО, старший інспектор ЦЗГ УМВС

Рівне. На правах реклами пропонуємо дізнатись де можно купити чоловічу вишиванку. Вишиванку в Києві треба купляти тільки на нашому сайті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору