Рівне:

Створення та просування сайтів

За довірливість поплатилися життям

Кримінал 28-чер, 2008, 19:579 prov 1 526
Закривавлені тіла літніх людей лежали у хатині більше доби. Труп господині — на веранді. Чоловік — у ліжку, з якого майже не вставав. Нелюд у хаотичному безладі наносив удар за ударом, доки вони не затихли назавжди. У будинку прибрано і ніщо не нагадує про перебування чужих. Тільки вибиті шибки – останній аргумент злочинця, який в одну мить обірвав життя двох людей.

Працівникам міліції не звикати до таких жахливих картин. Вони першими стають свідками людських драм та трагедій. Та побачене у цій хатинці байдужим не залишило нікого. Подружжя хтось жорстоко вбив.

Розшукова робота, розпочата правоохоронцями, невдовзі дала результати. Сусіди підказали, що до загиблих часто навідувався один молодий чоловік, який мешкав у сусідньому з Корцем селі. 32-річний молодик допомагав пенсіонерам поратися по господарству, оскільки господар часто хворів та ще й був інвалідом першої групи. Молодика затримали, аби з’ясувати, де він був у момент вбивства пенсіонерів. Усі його пояснення були прямими свідченнями його вини.

Міліціонерам підозрюваний у вбивстві з села Головниця Іван Ш. розповів подробиці того дня. Річ у тім, що у цій родині він був наче своїм. Допомагаючи господині на городі, часто залишався на ніч, тут його годували, а ще і чарчину могли налити. Одного разу за черговим застіллям з господинею він дізнався, що подружжя заощаджує свою пенсію та складає її в банку. За словами жінки виходило, що зібрано вже не одну тисячу. Кмітливий Іван сказане закарбував у своїй пам’яті. Адже чоловік вже раніше мав судимість. У 1995 році за хуліганські дії отримав термін умовно. Ніде не працював, з дружиною розлучений, до горілки небайдужий – ось такий непривабливий соціальний пакет цього сільського парубка.Того лютневого вечора його, як звичайно, пустили до хатини де він, не зволікаючи, кухонним ножем убив пенсіонерів. Знайшовши лише 160 гривень, повернувся у рідне село. Замітаючи сліди, розбив шибки в вікнах. Нині чоловіка затримано за статтею 115 ч. 2 п. 1, а матеріали справи передано до районної прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору