Рівне:

Створення та просування сайтів

Ґвалтівника затримали

Кримінал 18-травня, 2006, 15:559 prov 1 384
Радивилівський райвідділ міліції успішно розкрив зухвалий злочин, що стояв на контролі в міністра внутрішніх справ.
Багато засобів і сил було кинуто на розкриття цього злочину. Було створено 7 груп, які працювали в різних напрямках і над різними версіями. Почали з того, що дали запити в інші області, в тому числі й у Тернопільську. Знаючи, що злочинець служив на флоті, звернулися до всіх військкоматів з тим, аби отримати відомості про людей, які демобілізувались з військових частин. Але робота на цьому етапі позитивного результату не дала.
Дізнались правоохоронці й про те, що, втікаючи лісом злочинець, зайшов у тупик, де його почала засмоктувати трясовина, і він повернувся назад. Наступного дня о 6 ранку службова собака виявила сліди, які свідчили, що він вернувся до траси і пішов у сторону Почаєва. Отож, у Почаєві виявилось, що такий чоловік часто буває там на ринку і в магазинах. Правоохоронці почали відпрацьовувати всі села, провели побудинковий обхід. Таким чином, вдалось знайти чоловіка, який сказав, що в той вечір, 26 квітня, підвозив вимащеного болотом чоловіка. Він його довіз до села Підзамче і той вийшов, сказавши, що йому потрібно їхати далі на Почаїв. Міліціонери почали відпрацьовувати маршрутні таксі, що їздять в тому напрямку. Водії сказали, що цей чоловік справді з ними їздив. Але він трохи дивакуватий, часто виходив просто в чисте поле.
Під час чергового обходу будинків люди повідомили, що один чоловік з Бутків підпадає під прикмети розшукуваного. До його місця проживання були направлені капітан міліції Я.Порученко та оперуповноважений карного розшуку лейтенант міліції М.Гладковський.
І справді, вони затримали в селі підозрюваного. Він — 1969 р.н., уродженець с.Лідихів, житель с.Бутків, постійної роботи не мав, раніше судимий за крадіжку, три роки відбував покарання. А ще — служив колись на Тихоокеанському морському флоті, тож мав хорошу фізичну форму. Опору він не чинив і у всьому зізнався. Виявилося, що затриманий приїжджав у Радивилів до свого неодноразово судимого товариша, який 15 років відбував покарання. Вживали спиртне. Потім підозрюваний зустрів двох дівчат і під дією алкоголю згвалтував одну з них. До речі, сам він проживає з дружиною, хоч і розлучений з нею, має двох дітей, трохи старших за зґвалтовану дівчину… Каже, що до вчинення злочину його спонукало спиртне. Зараз арештований перебуває в ізоляторі тимчасового утримання в Радивилові.
Віталій Чубаєвський, начальник Радивилівського райвідділу міліції.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору