Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 01-бер, 2007, 20:029 prov 1 260
* * *

Наближається до завершення відкрита зимова першість Рівного з футболу, присвячена пам’яті Володимира Шморгуна. Після першого етапу, в якому тридцять п’ять команд змагалися у трьох групах, визначилися шістнадцять кращих. Далі змагання проходить за кубковою системою: програв — вилетів. У неділю кількість претендентів зменшилося вдвоє. У чвертьфіналі гратимуть: “Седан” — “Бронники”, “Новий проект” — АПП “Власт”, ФК “Квасилів” — “Штурм-МЕГУ”, “ОДЕК” (юніори) — “Славія”. Відразу по завершенні міських змагань розпочнеться обласний зимовий турнір.



* * *

Команда ветеранів ”Авангард-пас” стала переможцем міжнародного турніру з міні-футболу, який відбувся у Хелмі (Польща). Вісім команд (шість польських та дві українські — з Рівного та Луцька) буди поділені на дві групи. У фіналі рівняни здолали господарів майданчика 4:2. Гравця нашої команди Богдана Самардака було визнано кращим бомбардиром турніру. Сусіди-волиняни фінішували третіми.



* * *

На фінішну пряму виходить четвертий чемпіонат аматорської баскетбольної ліги Рівного. Визначилися команди, які змагатимуться за нагороди, і ті, які боротимуться за п’яте-восьме місця.

Переможці перших ігор плей-оф до двох перемог склали пари: Університет “Україна” —“Європейський університет” та “Будсервіс” — “ЛАВІСС”. Саме один із цих колективів здобуде головний приз. У боротьбі за 5-8 місця гратимуть: БК “Здолбунів” — БК “Реноме” та НУВГП — ОДЮСШ-90.

Результати матчів плей-оф: “ЛАВІСС” — БК “Здолбунів” — 67:49 та 76:70, НУВГП — ”Європейський університет” — 63:76 та 71:89, Університет “Україна” — ОДЮСШ-90 — 91:59 та 85:15, БК “Реноме” — “Будсервіс” — 58:75 та 53:86.



У неділю відбувся обласний відкритий фестиваль ”В здоровому дусі — здоровий дух” із зимового плавання серед аматорів, присвячений Дню захисника Вітчизни.


Сімдесят учасників з Рівного та Вінниці змагалися на дистанції 25 метрів вільним стилем. У п’яти вікових групах перемоги святкували: Настя Рабинюк (наймолодша учасниця, якій 10 років), Юрій Савчин, Андрій Бернацький, Вадим Греков, Людмила Золотова, Микола Нагорнюк з Рівного та Раїса Макієвська, Ірина Гавронська, Володимир Мамчур з Вінниці. В загальнокомандному заліку переможцем стала команда господарів.



* * *

Канадське місто Апекс стало місцем проведення передостаннього в нинішньому сезоні етапу Кубка світу з фрістайлу. Серед українських спортсменів була дев’ятнадцятирічна рівнянка Ольга Полюк. Вона дебютувала на таких змаганнях і виборола тринадцяте місце.



* * *

Третє загальнокомандне місце виборола збірна області на третьому чемпіонаті України із зимової риболовлі. Перше та друге — у команд з Донецька та Києва. Вже наступних вихідних на льоду Басівкутського озера відбудеться відкритий чемпіонат області.


Сторінку підготував Володимир Присяжнюк, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору