Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 22-лют, 2007, 20:269 prov 1 360
* * *

Заключну домашню гру у першості України з міні-футболу серед команд другої ліги провела команда ДЮСШ-4. Дублери приймали тернопільську команду “Банкір-ТНЕУ” і впевнено перемогли — 16:3. Завершать сезон рівняни поєдинком у Кам’янці-Подільському.



* * *

У фіналі Кубка області ДЮФЛ з міні-футболу (1995-1996 року народження) зустрінуться команди ДЮСШ-4 та “Ізотоп” (Кузнецовськ). Заключний поєдинок відбудеться 11 березня під час свята міні-футболу. Бронзовим призером став колектив СДЮШОР-“Верес”, який виграв у іншої кузнецовської команди.



* * *

Лише один тур залишилося провести на першому етапі відкритої зимової першості Рівного з футболу, присвяченої пам’яті Володимира Шморгуна. Через незадовільний стан запасних футбольних полів стадіонів “Авангард” та “Хімік” дев’ятий та десяті тури відбулися не в повному обсязі.Проходили вони на стадіоні “Олімп” обласного центру та у селі Городок. На стадіоні ОДЮСШ (парк) команди провели повноцінні тури. Тут лідирує “Лавісс” — 26 очок, на три менше у “Забороля”. На запасному полі стадіону “Авангард” стільки ж очок (26) має команда ФК “Квасилів”, на два менше у “Водника”. У групі “Хімік” першою йде колектив АПП “Власт” — 22 очки, на одне менше у “Хіміка”. У суботу відбудуться матчі заключного туру.



* * *

Чергові матчі першості України з баскетболу серед команд першої ліги провели баскетболісти БК-93-ОШВСМ-МЕГУ. Вдома підопічні Михайла Переверзія двічі перемогли 82:51 та 62:57 команду КМПУ ім. Грінченка. У господарів тон задавали Кісліцин, Кавалеридзе, Шелуха, Королюк.



* * *

Заключний тур першого етапу ВЮБЛ (1993 року народження) з баскетболу серед дівчат відбувся у Рівному. Команда “Сузір’я-94” впевнено перемогла ДЮСШ (місто Бар) — 72:54 і ввійшла до вісімки кращих команд.



* * *

Старші баскетболістки провели дві гри першості Західного регіону. На жаль, у Вінниці наш колектив зазнав двох поразок від місцевої команди СДЮШОР — 60:83 та 77:83.



* * *

Вдало виступають спортсмени НУВГП у першості аматорської ліги з волейболу. У Бурштині “Водник” наніс дві поразки з однаковим рахунком 3:0 господарям та вінницьким волейболістам.



* * *

Не вдалося взяти участь у черговому етапі Кубка світу з дзюдо серед жінок українській делегації — посольство Австрійської Республіки з невідомих причин відмовило у видачі віз для спортсменів та тренерів України. Серед них були представники Рівного — заслужений тренер України Михайло Романкевич та його підопічна, вихованка СК “Олімпійські надії” Ольга Суха.



* * *

У Рівному відбувся перший чемпіонат України з боротьби дзюдо серед спортсменів з вадами слуху. У змаганнях взяли участь 29 спортсменів з дев’яти областей України. Господарі були першими у двох вагових категоріях із семи: Петро Нагорний (у ваговій категорії 73 кг), Володимир Браценюк (90 кг). Крім цього, представники Рівненщини здобули два “срібла” — Віталій Шамбір (в.к. 66 кг) та Олександр Новак (90 кг).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору