Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 09-бер, 2006, 13:119 prov 1 149
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
Відразу два матчі з одним і тим самим суперником провів у суботу та неділю рівненський “Пульсар”. Вдома підопічні Сергія Шемосюка приймали БК “Київ”. Першого ігрового дня команди провели календарну гру чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги, а наступного — перший чвертьфінальний поєдинок Кубка України. В обох зустрічах господарі продемонстрували притаманний їм баскетбол — результативний та видовищний. Проте рівнянам протистояв один з лідерів українського баскетболу і розраховувати на позитивний результат було важко. У суботу гості перемогли 86:75 (22:22, 20:17, 24:15, 21:20). Найрезультативнішим у “Пульсара” був Олександр Рихлюк — 16 очок, а у “беків” — Ламар Грір — 17. У неділю знову святкували перемогу кияни — 90:73 (23:20, 23:20, 23:14, 21:19). У цій зустрічі найрезультативнішим у господарів був Анатолій Дубнюк — 18 очок , а у гостей Майкл Харіс — 19.
Результати матчів чергового туру чемпіонату: “Будівельник” — “Політехнік” — 91:75, “Дніпро” — “Кривбасбаскет-Люкс” — 96:76, “Сумихімпром” — СК “Маріуполь” — 119:78, “Львівська політехніка” — МБК “Миколаїв” — 74:100, “Черкаські мавпи” — МБК “Одеса” — 88:77.
Наступний матч рівняни проведуть вдома 11 березня проти київського “Будівельника”, а 18 — в гостях проти БК “Київ” у другій грі чвертьфіналу Національного Кубка.

* * *
У черговому турі першості України з баскетболу у першій лізі зустрілися між собою представники Рівненщини. БК “Сарни” двічі переграв ОШВСМ БК-93 РЕГІ — 91:88 та 79:60.

* * *
Волейболістки рівненської “Регіни” у Донецьку зіграли перші ігри другого етапу чемпіонату України серед команд вищої ліги. Наша команда спочатку програла луцькій команді “Університет-ОДЮСШ” — 0:3, а потім перемогла донецьку “Медіку-ШВСМ” — 3:2 та білоцерківську “Рось-Університет” — 3:0. Решта ігор: “Рось-Університет” — “Медіка-ШВСМ” — 3:0, “Рось-Університет” — “Університет-ОДЮСШ” — 3:0, “Університет-ОДЮСШ” — “Медіка-ШВСМ” — 3:1.
Наступний тур ці команди зіграють 16-19 березня у Рівному.

* * *
Міні-футбольний клуб “Рівне” провів матч чергового туру першості України з міні-футболу у першій лізі в Одесі. На жаль, омолоджена команда Юрія Баховського поступилася місцевому “Локомотиву” — 1:3 (у нас відзначився Володимир Сондак). Юні футболісти ДЮСШ-4 зіграли внічию у Львові проти “Енергії-2” — 6:6 (по два голи забивали Павло Дармовіс, Володимир Сондак, Богдан Савчук).

* * *
П»ятнадцять команд взяли участь у першості області з міні-футболу серед юнаків 1990-1991 років народження. У фінальній грі команда СДЮШОР-ЛІТА перемогла ДЮСШ з Костополя 3:2 і посіла перше місце. В боротьбі за третє місце ще одна костопільська команда КОЛІСП взяла гору над ОДЮСШ-ЗОШ №26 з Рівного — 2:0.

* * *
У суботу стартує зимова першість області з футболу на призи газети ”Вільне слово” імені Володимира Шморгуна. Десять команд розбиті на дві групи (”ОДЕК” (Оржів), ”Волинь-Цемент” (Здолбунів), ”Рівень” (Рівне), ”Челсі” (Гоща), ”Водник” (Рівне) – група А та ”Ізотоп” (Кузнецовськ), ФК ”Дубно”, ”Случ” (Березне), ”Сокіл” (Радивилів), ”Хімік” (Рівне) — група Б. Фінал вібудеться другого квітня. Матчі проходитимуть на запасному полі стадіону ”Авангард”.

* * *
Третє місце посіли вихованці обласної ДЮСШ Валентина Грицюк та Олена Басанова на змаганнях зимової першості України з пляжного волейболу серед юніорок 1991 р.н. і молодших, який відбувся у Кременчуці. Рівнянки, яких тренує Сергій Тимчак, пропустили вперед команди з Кременчука та Іллічівця.

* * *
ІV літні спортивні ігри Рівненщини з важкої атлетики пройшли у Рівному. У змаганнях взяли участь збірні команди Здолбунівського, Березнівського, Рокитнівського, Сарненського районів та міст Кузнецовська, Рівного та Дубно — всього 72 спортсмени. У загальнокомандному заліку перше місце здобув Березнівський район, на другому — місто Кузнецовськ і на третьому — Здолбунівський район. За підсумками змагань сформована збірна команда області для участі в ІV літніх спортивних іграх України, які відбудуться у квітні в Коломиї.

* * *
У Броварах відбувся чемпіонат України з боксу серед кадетів 1990-91 років народження, в яких рівнянин Артур Сєдунов (тренер Ілля Мосьпан) у ваговій категорії до 66 кг виборов перше місце. Роман Атласевич з Острога (тренер Юрій Тончук) у ваговій категорії до 54 кг посів п»яте місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору