Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 03-лис, 2005, 13:089 prov 1 117
* * *
Ніяк не може вибратися з безвиграшної серії рівненський “Пульсар” у чемпіонаті України з баскетболу серед команд суперліги. У черговому турі наша команда грала на виїзді із дебютантом СК ”Маріуполь”. Обидві команди прийшли до звітного матчу з нульовим багажем у графі перемоги. На жаль, наша команда повернулася з черговим нулем – СК ”Маріуполь” – ”Пульсар” – 79:59 (27:16, 15:15, 18:11, 19:17).
Найрезультативнішими у господарів були Кирило Фесенко та Дмитро Забирченко – по 17 очок. Недалеко від них відстав вихованець рівненського баскетболу Іван Бартош – 11 очок. У “Пульсара” найбільший доробок у Вадима Реки – 11.
Результати решти ігор: МБК ”Будівельник” – БК ”Азовмаш” – 78:92 (у гостей найпомітнішим на майданчику був вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук, який за 25 хвилин набрав 20 очок та здійснив 7 підборів), БК ”Київ” – ”Кривбасбаскет” – 106:68 (серед криворіжських гравців виділявся ще один рівнянин Віктор Герасимчук – за 21 хвилину він набрав 10 очок), ”Дніпро” –”Львівська політехніка” – 107:104, ”Сумихімпром” – МБК ”Одеса” – 87:77, БК ”Хімік” – МБК ”Миколаїв” – 98:69.
Наступну гру “Пульсар” проведе вдома 5 листопада з харківським “Політехніком”.
* * *
Невдалим виявився виїзний тур у чемпіонаті України з волейболу серед жінок у вищій лізі для рівненської “Регіни”. Граючи на виїзді у матчі четвертого туру проти білоцерківської команди “Рось-Університет”, наші дівчата поступилися в обох зустрічах. Першого ігрового дня рахунок був 3:0 на користь господарок (25:17, 30:28, 25:12), а наступного – 3:1 (25:10, 18:25, 25:14, 25:23). Після програних ігор у “Регіни” стало 14 очок і вона ділить 2-3 місця з луцьким “Університет-ОДЮСШ”. Лідирує “Рось-Університет” – 15. Наступні ігри рівнянки проведуть вдома 5-6 листопада проти дніпропетровської “Академії-Дніпро-Десна”.
Результати решти ігор: “Академія-Дніпро-Десна” – “Національний університет ЧІПБ- Круг” – 3:2 та 2:3, “Хімік” – “Медуніверситет-Олімп” – 1:3 та 0:3, “Медіка-ШВСМ” – “Університет-ОДЮСШ” –1:3 та 3:1.
* * *
Порадував своїх вболівальників МФК “Рівне”, який розпочав чемпіонат України з міні-футболу у першій лізі з домашньої перемоги. Підопічні Юрія Баховського перемогли дрогобицький “Каменяр” – 4:0. У кожному таймі рівняни “відгрузили” у ворота гостей по два м»ячі. Двічі відзначився Володимир Сондак, по разу – Валерій Шипуков та Вадим Жак. Наступну гру МФК “Рівне” проведе у Львові проти “Галпідшипника”.
* * *
У неділю завершився чемпіонат області з футболу у першій лізі. Перемігши вдома рівненський “Водник” з мінімальним рахунком 1:0, перше місце виборов сарненський “Маяк” – 55 очок. Виграли свої матчі кузнецовський “Ізотоп” (1:0 у радивилівського “Сокола” та оржівський “ОДЕК” (технічна перемога на ФК “Княгинин”) і набрали по 53 очки. За кращими показниками в особистих зустрічах срібло вибороли енергетики. Минулорічний чемпіон фінішував лише третім.
У решті ігор “Верес-2” переміг “Полісся” – +:-, “Волинь-Цемент” розібрався з “ЕПМ” – 3:1, а “Лісовод” вдома поступився “Хіміку” – 1:4.
Внизу фінішували “Верес-2” та ФК “Княгинин”, який за численні неявки перед останнім туром був знятий із змагань. Їм на зміну прийдуть кращі команди другої ліги – березнівський “Случ” та володимирецька “Енергія”.
* * *
У Рівному відбувся шостий за ліком турнір пам»яті відомого рівненського тренера Анатолія Яндали з боксу. На ринг, який був встановлений у спортивному залі Рівненського державного технікуму технологій та дизайну, вийшли юні спортсмени (1990-1991 року народження) з України та Молдови.
Серед наших земляків перемогу святкували рівняни Роман Драчук (вагова категорія до 60 кг) та Володимир Батюк (86 кг) і Віктор Марчук з Острога.
* * *
Стартував чемпіонат Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 1990 року народження. Рівненська команда “Сузір»я” розпочала змагання домашніми іграми проти столичних команд – “Киянки” та Київського спортивного ліцею-інтернату (КСЛІ). Першій з них “Сузір»я” не лишило шансів на перемогу 92:22, а другій, яка є чинним чемпіоном, програла 52:66.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору