Рівне:

Створення та просування сайтів

Сила народу — в його талантах

Особливий погляд 15-лют, 2007, 22:309 prov 1 893
Вже другий рік учасники клубу проводять незабутні вечори, де читають свої твори, знайомляться з творчістю колег, більш досвідчені поети дають поради тим, хто тільки робить перші кроки. А головне, що діяльність клубу вийшла за вузькі рамки шкільного зібрання. З найвіддаленіших куточків району приїжджають гості, поповнюють дружну родину постійних учасників. Наприклад, Людмила Таборовець із с. Любиковичі, яка не тільки пише вірші, а й музику до них, виконує пісні на гітарі, а також чудовий гуморист Василь Титечко із с. М.Вербче. Часто відвідують клуб сарненські поети Костянтин Межанов, Людмила Черниш.

І справа не лише в тому, що наші молоді дарування мають можливість знайомитись, обмінюватися враженнями та інформацією, а також мають платформу для накопичення досвіду, завжди будуть справедливо оцінені такими визнаними поетами як Зоя Федорчук, Надія Свищевська, Володимир Громов, Валентина Петренко. Варто згадати, що твори цих поетів були надруковані у збірці “Зоряні роси”, видавником якої є літературно-мистецький клуб “Золота троянда” (м. Київ.) Минулого літа до “Дивослова” завітали представники цього видавництва з РІА “Пульсар” Галина та Микола Заруби.

Гордиться клуб і своїми юними літературними талантами: Катериною Комар із с.Одринки та Петром Катериничем із с. Любиковичі.

Приємно, що діяльність клубу всіляко підтримується владними структурами. Постійним патронатом засідань виступає відділ у справах молоді та спорту Сарненської райдержадміністрації на чолі з Мирославою Ангел.

Можна з упевненістю сказати, що “Дивослово” наразі є осередком творчих та духовних потенціалів нашого району. І є надія, що поліські таланти проб’ють дорогу в культурне життя країни.


Тетяна ЮРЧУК,Сарни.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору