Рівне:

Створення та просування сайтів

КЛУБ ЗБИРАЄ ПОДРУЖОК

Особливий погляд 29-січ, 2009, 11:399 prov 971
Уже майже чотири роки при Великоомелянській сільській бібліотеці, що у Рівненському районі , успішно діє жіночий клуб “Мальва”. Створений він за ініціативою завідуючої книгозбірнею Ольгою Вознюк, яка й очолює його з першого дня заснування.
На думку пані Ольги, “Мальва” стала не тільки клубом за інтересами, а згуртованим колективом, де жінки знаходять щирих друзів, душевну розраду, тепло і затишок навіть у період соціальних звихрень та економічних катаклізмів.
Клуб об’єднує шістнадцять жінок, котрим за сорок. Серед активістів “Мальви” — сільський голова Оксана Курганська, місцева поетеса, лікар за професією Вікторія Климентовська, підприємець Тетяна Горбатюк, завідуюча сільським дитсадком Галина Сльоза, землевпорядник сільської ради Галина Музика та інші.
За період існування клубу його члени облаштували зустрічі із багатьма письменниками, художниками, краєзнавцями, юристами, представницями громадських організацій краю.
Крім того, жінки “Мальви” намагаються зробити змістовним своє дозвілля, зокрема відвідують театр, музей, мистецькі виставки, бувають на концертах. Та й самі інколи долучаються до пісні, бо співати добре вміють.
Життєве кредо творців “Мальви” — енергійність, цілеспрямованість, висока духовність, дружба, добро і краса.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівненський район.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору