Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині вироблятимуть біопаливо

Актуально 19-кві, 2007, 19:119 prov 1 467
На запрошення обласної державної адміністрації у нашому краї Трейд-клуб збирався уже вчетверте. Область цього разу відвідали 24 учасники з 18 країн світу: Австрії, Бельгії, Великобританії, США, Німеччини, Індонезії, Канади та інших. У другий день своєї роботи у Рівненській області учасники Трейд-клубу відвідали Костопільщину, де зустрілися з керівництвом району, відвідали ВАТ “Іванодолинський спецкар’єр” і ЗАТ “Костопільський завод скловиробів” та дали прес-конференцію для журналістів.

Віце-президент Міжнародного Трейд-клубу Стефан Курищак запевнив, що на Рівненщині є багато цікавих об’єктів, у які можна вкласти гроші, особисто його найбільше зацікавило виробництво біопалива. За словами пана Курищака, до 2020 року Європа вирішила вийти на 20 відсотків використання біопалива від загального обсягу пального.

– Якщо спільно використати ваші ресурси і наш досвід у деяких галузях виробництва, то, повірте, буде над чим працювати і результатів довго чекати не доведеться, – наголосив Стефан Курищак.

Віктор Матчук зазначив, що не обов’язково оцінювати співпрацю з Міжнародним Трейд-клубом цифрами, бо головне – донести інформацію про наш регіон потенційним закордонним інвесторам.

– Ми зацікавлені в інвестиціях і в галузь сільського господарства, і в деревопереробну промисловість, і в інші галузі, – підсумував голова обласної адміністрації. — У нас є все для того, аби налагодити гарну співпрацю з іноземними інвесторами. І, сподіваюся, вона буде плідною.

Марина ДАНИЛЮК

Костопіль
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору