Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська область - одна з небагатьох, у яких за цей складний період не відбулось суттєвих збоїв з газопостачанням

Останні новини 14-січ, 2009, 09:479 prov 1 056
Голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук під час брифінгу на тему забезпечення газом підприємств та жителів області повідомив, що Рівненщина - одна з небагатьох, у яких за цей складний період не відбулось суттєвих збоїв з газопостачанням.
За інформацією, яка станом на сьогодні є в облдержадміністрації, усі 746 котелень забезпечені газом, а 3717 будинків з централізованим теплопостачанням - опалюються. - Відключень від системи теплопостачання не відбувалось, - наголосив Віктор Матчук, якщо й траплялись окремі випадки коли будинок чи під'їзд залишався без тепла, то це було виключно через аварійні ситуації.
Крім того, голова адміністрації наголосив, що за складний період з газопостачанням в області через відсутність газу не зупинилось жодне промислове підприємство. - Ми вживали усіх можливих заходів для того, аби промисловість Рівненщини продовжувала працювати у штатному режимі, - повідомив Віктор Матчук.
Водночас голова Рівненської ОДА зауважив, що окремі підприємства області почали використовувати альтернативні енергоресурси, для прикладу, ВАТ "Рівненський завод високовольтної апаратури" використовує мазут. Окремі ж підприємства області незначною мірою зменшили споживання газу, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору