Рівне:

Створення та просування сайтів

Котельні працюють в штатному режимі

Актуально 06-лис, 2008, 12:009 prov 1 171
Котельні працюють в штатному режимі


Більше 96% котелень у Рівненській області працюють у штатному режимі. Про це повідомив голова облдержадміністрації Віктор Матчук.
Понад півтори години заступник Глави Секретаріату Президента України Роман Безсмертний у “живому” режимі обговорював з головами обласних держадміністрацій проблемні питання підготовки підприємств житлово-комунального господарства та бюджетних закладів до опалювального сезону 2008-2009 років.
— В цілому, ситуація з початком опалювального сезону кардинально змінилася за останні декілька днів. На сьогодні більше 96% котелень у Рівненській області працюють у штатному режимі, — повідомив голова адміністрації.
Як повідомила прес-служба облдержадміністрації, Віктор Матчук вкотре наголосив на потребі прийняття Верховною Радою України житлового кодексу, оскільки наразі значна частина споживачів має можливість не сплачувати за послуги і водночас не нести за це ніякої відповідальності. Особлива увага учасників наради була прикута до проблем, що виникли внаслідок прийняття постанови Уряду № 440 від 25 квітня 2008 року “Про реалізацію статті 54 Закону України “Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України”. Цим документом Кабмін затвердив Порядок перерахування у 2008 році субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв’язку з невідповідністю їхньої фактичної вартості тарифам, затвердженим органами державної влади чи органами місцевого самоврядування.
За словами Віктора Матчука, по Рівненській області ця різниця складає близько 23 млн.грн.
Тетяна Дякова,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору