Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 15-лют, 2007, 22:329 prov 1 351
Сільські злодюжки

Троє жителів Здолбунівського району, 36-річний Михайло, 19-річний Василь та 20-річний Максим, з СВК «Стубла», що в селі Княгинин Дубенського району, викрали металоконструкції відгодівельного цеху, які відрізали за допомогою газозварювального апарата.

Теща проти зятя

Бої на виживання влаштували четверо жителів Демидівського району. 26-річний Віталій із 25-річним братом Русланом напали на 50-річну тещу Віталія — Валентину. Жінка завзято оборонялася, допомагала їй 23-річна донька Ганна, яка, захищаючи матір, дала добрячого прочухана власному чоловікові. І чому жіночу стать називають слабкою?

Отруївся невідомою речовиною

В реанімаційне відділення Рівненської обласної дитячої лікарні у важкому стані із отруєнням невідомою речовиною госпіталізували чотирирічного Олександра, жителя Володимирця.

Повісився школяр

10 лютого в місті Дубровиця в своїй квартирі повісився 13-річний учень шостого класу місцевої ЗОШ Сергій П. Мати повернулася з роботи і застала зачинені двері. Коли з допомогою сусідів вона зайшла до квартири, то побачила сина в петлі, яку той зробив із паска. Зараз правоохоронці з’ясовують, що стало причиною такого кроку підлітка.

Пенсіонерка

померла від алкоголю

8 лютого померла від гострого алкогольного отруєння 63-річна жителька села Зірне Березнівського району. Наразі встановлюється, що саме пила і в якій кількості загибла пенсіонерка.

Охоронці

проспали пограбування

У ніч на 11 лютого близько 00.30 невідомі особи пошкодили склоблок торгівельного дому „Пасаж”, що розташований на вулиці Пересопницькій обласного центру, та проникли всередину. Звідти грабіжники винесли ювелірні вироби, вартість яких зараз встановлюється. Цікаво, що в магазині не було сигналізації, але були охоронці. Працівники слідчо-оперативної групи при виїзді на місце пригоди встановили, що охоронці в момент крадіжки солодко спали.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору