Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 23-лют, 2006, 10:069 prov 1 184
Суїцид
В Кузнецовську 18 лютого близько 15.50 випадкові перехожі побачили мертвого чоловіка. Правоохоронці встановили, що це був труп 27-літнього місцевого жителя Юрія. Чоловік повісився на огорожі будівельного майданчика школи №6 міста Кузнецовська.

Дублянка для Олени
Міліція затримала 26-річну жительку міста Дубровиця Олену. Вона в обідню перерву скористалася неуважністю продавців «Гранд-Базару» та викрала звідти жіночу дублянку. Крадене повернули власникам. Олену ж чекає неприємна розмова зі слідчим.

Докурився
19 лютого в Кузнецовську на першому поверсі п»ятиповерхівки сталася пожежа в квартирі 50-річної громадянки Валентини. Підрозділу пожежної рятувальної служби вдалося врятувати винуватця загорання — 28-річного сина господарки, інваліда другої групи Валентина. Чоловік знаходився в стані алкогольного сп»яніння, а пожежа сталася внаслідок необережності при палінні. Зараз курця з діагнозом отруєння чадним газом госпіталізували до лікарні.

Згадали поляку «старі» гріхи
Не знав 31-річний громадянин Польщі, що ходити по Рівному одному досить таки небезпечно. Коли він ішов вулицею Остафова, його вдарили ножем невідомі хулігани.

Крали каналізаційні люки
П»ять люків викрали 23-річний Олег та 25-річний Сергій з різних вулиць обласного центру. Молодики завантажили важкі люки до таксі і відвезли до приймального пункту. Але правоохоронці зуміли знайти крадіїв державного майна.

Придавило деревом
Нещасний випадок нещодавно стався в селі Новосілки Здолбунівського району. В лісі Мізоцького лісництва на чоловіка впало дерево. Постраждалого доставили до ЦМЛ з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та переломом нижньої ­щелепи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору