Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 10-лип, 2008, 14:279 prov 1 364
Смертельне падіння
У селі Кам’яне Рокитнівського району впав з дров’яниці та загинув внаслідок отримання травми голови восьмирічний Микола, мешканець цього ж села.

Отруїлись на випускному
На лікуванні в інфекційному відділенні санітарної частини СМСЧ-3 міста Кузнецовськ перебуває двоє хворих, які були госпіталізовані 24 червня з діагнозом харчова токсикоінфекція (вони перебували 21 червня на святкуванні випускного вечора в шкільній їдальні ЗОШ с. Озери Володимирецького району). Всього ж після випускного було госпіталізовано 15 осіб віком від 23-х до 65-ти років, із них двоє дітей (дівчинка 2002 року народження та шістнадцятирічний юнак).

Втопилась у криниці
У місті Острог впала у криницю на власному подвір’ї та потонула Валентина,1965р.н. Тіло дістали працівники РВ ГУ МНС в Рівненській області, слідів насильницької смерті не виявили.

Незаконні ягоди
За добу співробітники застави «Березове», що в Рокитнівському районі, в 14 випадках запобігли спробі незаконно потрапити до лісу для збирання ягід та грибів на території Білорусі 207 особами, серед яких 132 — діти.

Обманув міліціонерів
Мешканця Рівного, 25-річного Петра, місцеві правоохоронці підозрюють у неправдивих свідченнях. Він звернувся до міліції та повідомив про викрадення його автомобіля „Опель-Омега”. Як вдалося з‘ясувати правоохоронцям, напередодні звернення заявник разом з компанією відпочивав у Млинівському районі та вживав спиртне. По дорозі до обласного центру водій не впорався з керуванням та наїхав на стовп. Після цього авто загорілося. До міста компанія вже добиралася попутним транспортом.
Подання завідома неправдивих свідчень правоохоронці пов‘язують з тим, що власник машини хотів отримати страхове відшкодування за неї.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору