Рівне:

Створення та просування сайтів

ДТП забрали життя 4 осіб

Кримінал 12-бер, 2009, 15:549 prov 1 281
У Рівненській області за дві доби (6-7 березня) загинуло 4 людини. Про це повідомили у прес-службі Управління ДАІ МВС України у Рівненській області.
Зокрема, 6 березня на автодорозі “Київ-Чоп” 20-річний водій автомобіля ВАЗ-21093, мешканець Рівненщини, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем “VOLVO FH 12”. Водій ВАЗу помер під час надання медичної допомоги в реанімаційному відділенні Корецької районної лікарні.
Цього ж дня на автодорозі “Кузнецовськ-Заболоття-Рафалівка” поблизу с. Заболоття Володимирецького району 33-річний водій автомобіля ВАЗ-2109 не впорався з керуванням, в результаті чого з’їхав зі шляхового покриття та наїхав на придорожнє дерево. Внаслідок аварії пасажир ВАЗу, 56-річна жителька Рівненщини, від отриманих тілесних ушкоджень померла по дорозі до Кузнецовської міської лікарні.
Ще один трагічний випадок зареєстрували на площі Незалежності в м. Кузнецовську, де водій вантажного автомобіля ГАЗ-6611 наїхав на 82-річну пенсіонерку. Жінка померла під час надання медичної допомоги в реанімаційному відділенні СМСЧ-3 м. Кузнецовськ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору