Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 17-лип, 2008, 18:179 prov 1 143
Гоща
Агропромислові формування району розпочали збирати врожай зернових та зернобобових культур. Станом на 14 липня в районі зібрано озимий ріпак на площі 94 га, що становить 28,3 відсотка до площі засіяного. ДГ «Тучинське» вже завершило збирання врожаю означеного посіву.
Господарства всіх категорій району під урожай 2008 року посіяли 40762 гектари сільськогосподарських культур. Врожай ранніх зернових планується зібрати на площі 12748 га, в т.ч. озимої пшениці — на площі 5971 га.

Демидiвка
9 липня 2008 року у Демидівці відбувся земельний аукціон з передачі права оренди строком на 10 років, земельних ділянок, які розташовані на території Боремельської сільської ради за межами населених пунктів, для будівництва баз відпочинку. До участі в аукціоні зареєструвалося 11 осіб.

Дубно
12-13 липня у місті проведено урочистості з нагоди 15-річчя створення державного історико-культурного заповідника. Під час святкування відбулася науково-теоретична конференція ”Історико-культурна спадщина м. Дубна: правові, історичні, мистецькі та музейні аспекти”. На фасаді палацу князів Любомирських відкрито меморіальну дошку гетьманам України Іванові Мазепі та Пилипу Орлику.

Костопiль
Днями у Костополі у рамках відзначення 225-ї річниці міста проведено святкове богослужіння, мітинг, урочисте покладання вінків і квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку, мистецькі, спортивні, розважальні заходи. Учасників свята привітали голова райдержадміністрації Михайло Кривко, Костопільський міський голова Євген Денисюк та інші. Увечері відбувся святковий концерт та дискотека

Млинiв
У райцентрі відбулося урочисте відкриття нового приміщення Млинівського районного центру зайнятості. У рамках заходу відбулося нагородження кращих роботодавців Млинівщини подяками Рівненського обласного центру зайнятості. До того ж працював Міжрегіональний ярмарок вакансій, відбулись семінари для батьків з питань вибору професії дитини, для молоді з актуальних на ринку праці професій, конкурс дитячого малюнку «Професія очима дітей”.

Радивилiв
Одним із актуальних питань, що розглядались на нещодавній сесії міської ради, було питання про цвинтар. Адже кількість поховань щороку зростає, і на міському цвинтарі, що по вулиці О.Невського, усе менше лишається місця для могил. Тож на розгляд депутатів робоча група, яка була створена для вирішення цього питання, винесла чотири варіанти вирішення цього питання. Серед них депутати обрали найоптимальніший. Оскільки у межах міста землі уже нема, то обрали ділянку, яка належить до земель Бугаївської сільради, прилягає до вулиці О.Невського і знаходиться поблизу фірми «Райз», за 2 км від теперішнього цвинтаря.

Рiвне
65 гривень замість 50, починаючи з цього тижня, змушені будуть платити мешканці Рівного, які захочуть дістатися маршрутками до Києва.
Як вдалося з‘ясувати ЗІКу, ціну збільшили підприємці, котрі здійснюють нерегулярні пасажирські перевезення.
Ті підприємці, які працюють на регулярних маршрутах, залишили вартість квитка незмінною. Рейси вони розпочинають з автовокзалу міста, а не з імпровізованих стоянок у РІвному.

Рокитне
Днями у Рокитному відбулась сесія райради. На засіданні обговорили питання про внесення змін до районного бюджету на 2008 р., до районної програми відпочинку та оздоровлення дітей на період до 2008 р., про підготовку до святкування 120-ї річниці смт Рокитне, яке відбудеться 21 вересня 2008 р.

Сарни
У Сарненській райдержадміністрації на нараді з працівниками КП ТРК «Полісся” йшлося про співпрацю з північними районами області (Березнівським, Володимирецьким, Дубровицьким, Зарічненським, Рокитнівським, м.Кузнецовськ). Окрім того, учасники говорили про залучення до співпраці інвесторів, керівників установ, організацій, заслухано звіт головного редактора ТРК «Полісся” щодо виконання посадових обов’язків за час функціонування ТРК «Полісся”. Прийнято та рекомендовано до виконання низку заходів, спрямованих на покращення функціонування КП ТРК «Полісся”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору