Рівне:

Створення та просування сайтів

ДАІшник не взяв тисчу гривень

Останні новини 19-лип, 2008, 17:169 prov 1 334
Тисячу гривень дав працівникам ДАІ нещодавно у м. Острог 26-річний житель с. Славута Хмельницької області. Хлопець керував автомобілем «ВАЗ 21099» з підробленим посвідченням водія. Аби уникнути кримінальної відповідальності за одне порушення, Олег потягнув ще й інше. Він і гадки не мав, що працівники ДАІ відмовляться від кругленької суми. Однак грошові купюри номіналом 100 гривень були вилучені та долучені до матеріалів справи. За даним фактом порушено кримінальну справу.
Крім того, в області працівники ДАІ зафіксували ще 5 фактів дачі хабара на загальну суму 110 грн. Двічі водії за порушення правил обгону дали правоохоронцям хабар по 20 грн. Інший водій при проведенні державного технічного огляду дав державтоінспектору 20 грн. за те, що інспектор при огляді «ВАЗівки» виявив технічні несправності. Ще один водій у м. Радивилів, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф» без тимчасового реєстраційного талону, з метою уникнути адміністративної відповідальності, дав працівникам ДАІ грошову винагороду у сумі 30 грн.
Отож, шановні водій! Аби ви не потрапили у халепу, працівники ДАІ радять не порушувати Правил дорожнього руху, адже давання хабара відповідно до ст. 369 Кримінального кодексу карається штрафом від двохсот до п»ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п»яти років.
ІННА БЕРЕЗОВСЬКА,
старший інспектор групи з профілактичної роботи УДАІ УМВС України в області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору