Рівне:

Створення та просування сайтів

Підроблене посвідчення працівника СБУ правопорушнику подарував товариш...

Рівненська область 10-кві, 2012, 11:409 prov 1 060
На Рівненщині працівники відділу ДАІ Рівненського міськвідділу УМВС України в Рівненській області затримали громадянина з підробленим посвідченням працівника СБУ. Це вже другий випадок в області, коли співвітчизники - жителі інших країн, аби уникнути адміністративного покарання, пред’являють працівникам ДАІ підроблене посвідчення служби безпеки.
Уникнути покарання, - таку мету переслідують правопорушники, придбавши собі фальшиві посвідчення. Шостого квітня, в Рівному на одній з вулиць екіпаж працівників ДАІ забезпечував безпеку дорожнього руху згідно свого маршруту патрулювання. Близько 10 години ранку інспектор ДПС Рівненського МВ УМВС Олександр Каленюк зупинив автомобіль марки «ІНФІНІТІ» за порушення правил дорожнього руху, зокрема за невиконання вимоги дорожнього знаку 3.1. (рух заборонено).
Інспектор відрекомендувавшись запропонував водію надати відповідні документи для складання протоколу за порушення ПДР. Однак, водій пред’явив правоохоронцю посвідчення працівника СБУ, аби уникнути адміністративної відповідальності.
Працівник ДАІ відразу відзначив, що посвідчення з явними ознаками підробки. На це вказували термін дії посвідчення та відсутність голограми. Для з’ясування всіх обставин водія міліціонери доставили в міськвідділ.
Згодом стало відомо, що керував іномаркою 24-річний громадянин України, який наразі проживає в одній з країн Американського континенту.
Хлопець приїхав до України та їхав у напрямку Луцька. Як стверджує затриманий, підроблене посвідчення працівника СБУ йому подарував товариш.
За матеріалами СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору