Рівне:

Створення та просування сайтів

При Рівненській гуманітарній гімназії відкриють котельню

Останні новини 22-лип, 2008, 09:259 prov 1 272
23 липня 2008 року, на запрошення Виконавчого комітету міської ради, місто Рівне відвідає заступник Постійного Представника Програми розвитку ООН в Україні пані Йоанна Казана-Вишньовецька з метою участі у офіційному відкритті котельні Рівненської гуманітарної гімназії, яка побудована за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в рамках повномасштабного проекту з енергоефективності, що з 2003 року впроваджується на базі м. Рівне.
Повномасштабний проект з підвищення енергоефективності системи централізованого теплопостачання було ухвалено в січні 2000 року та розділено на дві частини: перша Фаза (2002-2006 рр.), під час якої в м. Рівне було створено енергосервісну компанію яка, в свою чергу, впровадила низку енергоефективних проектів на обраних комунальних теплопостачаючих об’єктах: зокрема,
спільно із теплопостачаючими підприємствами м.Рівне реконструйовано ТЕЦ по вул. Кн. Володимира у м.Рівне та прокладено близько 1500м тепломереж, задяки чому забезпечено якісне опалення та подачу гарячої води до Мікрорайону Північний та центральної частини міста;
побудовано індивідуальну котельню для Центральної міської лікарні м.Рівне та Пологового будинку №2; влаштовано низку теплових пунктів у м.Рівне; здійснено ряд енергоефективних заходів для шкіл Рівного та освітніх і лікувальних закладів області.
Наступна, друга Фаза, базується на вже існуючих досягненнях ЕСКО та сприятиме консолідації отриманого досвіду з метою покращання комунального теплопостачання як на рівні пілотного міста Рівне, так і всього регіону. Зокрема, наразі здійснюється фінансування технічних проектів з тривалим терміном окупності.
Заступник Постійного Представника Програми розвитку ООН в Україні пані Йоанна Казана-Вишньовецька разом із представниками міської влади відкриє новозбудовану котельню Рівненської гуманітарної гімназії, що постачатиме тепло та гарячу воду до навчального закладу, плавального басейну та кількох житлових будинків мікрорайону.
Технічне рішення новозбудованої котельної не має аналогів у комунальних закладах м.Рівне і є пілотним підходом до вирішення проблем теплопостачання. Це сучасна модульна котельня на базі 5 котлів виробництва американської фірми Lochinvar.
Загальна сума інвестицій у цей проект складає понад 3 млн. грн.
В ході візиту заступника Постійного Представника Програми розвитку ООН в Україні пані Йоанни Казани-Вишньовецької заплановано прес-брифінг для журналістів, що відбудеться в приміщенні Рівненської гуманітарної гімназії, — повідомили з прес-служби програми розвитку ООН в Україні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору