Рівне:

Створення та просування сайтів

Влад Соколовський: Нас вчили працювати, а не займатись зірковою хворобою.

Суспільство 31-лип, 2008, 14:519 prov 2 206
— Владе, скажи, коли проходив кастинг на фабрику, ти був впевнений, що пройдеш до фіналу?
— Знаєш, я навіть не готувався до участі у фабриці, просто почув, що проходить кастинг, прийшов і мене відібрали. Раніше я ніде професійно не займався співом, любив витягнути декілька нот просто для себе.
— Яка атмосфера була у «зірковому палаці»?
— Ці дні, проведені на фабриці, назавжди залишаться у моєму серці. Звичайно, було нелегко: постійні репетиції, поради та критика провідних фахівців шоу-бізнесу. Важливим було те, що нас постійно виховували. Наприклад, нам категорично заборонили вживати нецензурні слова.
— Владе, а з якою метою проводилися концерти біля «зіркового палацу»?
— Вони проводились для того, щоб конкурсанти змогли набратись досвіду. Спочатку наше ставлення до цієї затії було негативним. Ми думали, що ніхто з людей навіть не прийде подивитися на ці виступи, однак вже наш перший так званий концерт зібрав чималу аудиторію. Ми навіть поставили валізу, куди всі бажаючі могли кинути нам гроші. Так ми заробили свої перші гонорари, було дуже приємно.
— Мабуть, після цього виступу ви змогли хоча б на деякий час відчути себе зірками?
— Я не знаю, як точно відповісти на це питання. Все ж-таки на фабриці нас вчили працювати, а не займатись зірковою хворобою. Ці виступи мали дати нам змогу попрактикуватись, навчитися правильно поводити себе на сцені. Ще один важливий фактор наших виступів під відкритим небом: пісні ми виконували лише під живий звук, про фонограму не могло й бути мови.
— На фабриці з тобою траплялися якісь курйозні ситуації?
— Вони траплялися кожен день, якоїсь найкумеднішої і не пригадаєш. Конкурсанти постійно жартувати один над одним, розповідали смішні історії. Одним словом, було дуже весело.
— Які в тебе плани на майбутнє?
— Хочу й надалі залишатися на великій сцені і хочу, щоб наша група «BIS» приносила радість усім любителям музики.
— На завершення, щоб ти міг порадити всім починаючим артистам?
— Залишайтеся самі собою, впевнено ідіть до своєї мети — і ви обов’язково досягнете свого. Пам’ятайте одне: мрії збуваються.

Павло НЕВЕСЕНКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору