Рівне:

Створення та просування сайтів

Мешканці Володимирця — проти екологічних безчинств місцевого молокозаводу

Актуально 07-сер, 2008, 15:419 prov 1 066
Як коментує ситуацію керівник районного осередку «Народна Самооборона» Тетяна Губеня, щовечора в районі молокозаводу, який знаходиться впритул до житлового масиву, стоїть нестерпний сморід – настільки сильний, що в’їдається в одяг. З 20-ї години вечора і до ранку на вулиці просто неможливо дихати. А вся причина, за словами пані Тетяни, в несправності очисних споруд. Завод виробляє казеїн, а відходи не знешкоджуються, а зливаються «оброблені» в канаву, у відкритий грунт, звідки випари потрапляють у повітря, а зливи – до колодязів місцевих мешканців.
– Ми вже не маємо чистої питної води, – говорить Тетяна Губеня.
Ще одна проблема, з якою стикнулися володимирчани – те, що вулиці міста покриваються сажею через відсутність або неналежну якість фільтрів.
Минулого тижня завод подав у місцеву газету оголошення про наміри взяти дозвіл на викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин. Зважаючи на це, активісти володимирецької «Народної Самооборони» написали заяву на ім’я голови адміністрації зі скаргою на діяльність заводу, під якою охоче підписалися мешканці прилеглих до підприємства вулиць. Наразі мешканці Володимирця чекають на реакцію районної влади, та готуються до більш рішучих дій, якщо відповідної реакції з боку посадовців не буде.
Іван ЧОРНОБАЙ,
Володимирець.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору