Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 07-сер, 2008, 15:489 prov 1 127
У Криму зареєстровано 11 мільйонерів
У 2008 році 11 кримчан задекларували доходи понад 1 млн. грн. Ці декларанти показали отримані доходи в загальній сумі, яка перевищує 104 млн. грн.
За результатами кампанії декларування доходів, кримські мільйонери сплатили до бюджету понад 15,2 млн. грн, повідомили в понеділок, 4 серпня, в прес-службі Державної податкової адміністрації в Криму.
Всього в 2008 році у підрозділі оподаткування фізичних осіб ДПА в Криму прийняли і опрацювали 11065 наданих жителями Криму декларацій про доходи за 2007 рік.
Як повідомлялося, семеро громадян України потрапили в опублікований американським діловим журналом Forbes щорічний рейтинг мільярдерів за підсумками 2007 року.

У Бердянську відкрили оригінальний тир
Тир, в якому для охочих як мішені вивішують карикатури на Віктора Ющенка, Юлію Тимошенко і Віктора Януковича, відкрився в одному з найбільш відвідуваних туристами місць Бердянська — на набережній портового міста, по сусідству зі звичайним тиром, де мішенями є традиційні зайчики, рибки тощо.
Тир з мішенями у вигляді карикатур на політичних лідерів відрізняється від свого сусіда сучаснішим оснащенням і набагато вищою ціною.
У першому любителям стрілянини надається традиційна для тирів пневматична рушниця, з якої можна стріляти в стандартні мішені по 50 коп. за постріл. У другому відвідувачам видається рушниця для стрілянини в пейнтбол і кулі з фарбою, якими можна прикрасити карикатурні зображення Президента, прем’єр-міністра і лідера опозиції за 1,5 грн.
Жодних утисків до власників тиру, що пропонує туристам розстрілювати фарбою карикатури Ющенка, Тимошенко і Януковича, не було. Попит у любителів стрілянини мають всі три зображення.

Над Польщею пролетів буревій
Одна людина загинула, четверо поранені, двоє пропали безвісти внаслідок буревію, що пролетів над Польщею, — про це повідомляє польська Служба порятунку.
У Легіоново на автомобіль, в якому знаходилася 15-річна дівчина, впало дерево. Постраждалу доставили в госпіталь, проте лікарі врятувати її не змогли — дівчина померла. У Варшаві також дерево впало на машину, поранені жінка з дитиною.
Ще дві люди поранені в Силезії.
На річці Сан буря перевернула човен, в якому знаходилися двоє молодих людей. Як повідомляє Служба порятунку, на місці події проходить рятувально-пошукова операція, молоді люди вважаються зниклими без вісті.
У Силезії двогодинний дощ супроводжувався шквальним вітром. Зламані дерева, пошкоджені автомобілі.
В околицях Тешина вітер зірвав дах будівлі площею майже дві тисячі квадратних метрів.
Метеорологи попереджають, що в найближчі години ситуація може погіршати. У Помор’ї на березі Балтійського моря пориви вітру досягатимуть 90 кілометрів на годину.

Шустер перейшов на канал Ахметова
Телеведучий Савік Шустер перейшов на роботу з телекомпанії “Інтер” на телерадіокомпанію “Україна”.
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба ТРК “Україна”.
ТРК “Україна” разом з “Савік Шустер Студіос” підписали договір про спільну роботу.
Відповідно до договору, в ефірі ТРК “Україна” буде транслюватися щоденна громадсько-політична програма за оригінальним сценарієм команди Шустера.
Запуск проекту заплановано на вересень. Ведучий програми — Шустер. Відповідно до повідомлення, одним з пунктів договору є невтручання телеканалу у журналістську роботу “Савік Шустер Студіос”.
Шустер працює на українському телебаченні з 2005 року, спочатку на телеканалі “ICTV”, з 2007 року — на “Інтері”, де вів ток-шоу “Свобода Савіка Шустера”, повідомляють Українські новини.

Знайдено найменшу на світі змію
На острові Барбадос у Карибському басейні американський учений з Державного університету Пенсільванії знайшов найменшу змію на світі.
Зі слів дослідника Блера Хеджеса, який відшукав найменшу змію серед 3,1 тисячі відомих на сьогодні видів, плазун завдовжки лише 10 сантиметрів.
Учений повідомив, що цей вид змій, який отримав назву Leptotyphlops carlae, зовсім не отруйний, а харчується він зазвичай личинками та термітами.
Характерно, що на відміну від великих змій, здатних відкладати до 100 яєць, маленькі змії відкладають тільки одне яйце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору