Рівне:

Створення та просування сайтів

Оазис, що зникає

Актуально 13-сер, 2008, 15:579 prov 1 162
Жителям вулиці Данила Галицького, що у Рівному, більш пощастило у вирішенні цього питання, адже на прилеглій до адмінбудівлі Радіотехнічного заводу (нинішнього бізнес-центру) території існує своєрідний міні-парк. Тішить око охайність та доглянутість „парку”. А тому люди частенько не відмовляють собі у задоволенні поніжитися під сонечком на зелененькій травичці. Хлопчаки для відточення своєї футбольної техніки взагалі створили „тренерувальну базу”, де футбольним полем слугує газон бізнес-центру, а воротами – дерева.
Світлана із трирічним Сашком також часто виходить на прогулянку до Радіозаводу:
– Адміністрація подбала про те, щоб люди мали гарне місце для відпочинку. Після робочого дня приємно вийти прогулятися на свіжому повітрі. Ми разом із Сашком гуляємо майже щодня.
А у вихідні мешканці прилеглих до Радіозаводу будинків взагалі влаштовують собі пікніки, куди виходять цілими сім’ями. Однак, як свідчить практика, особливість національного відпочинку – це гори залишеного після себе сміття. І в тому, що сквер біля Радіозаводу має охайний вигляд ,– заслуга техпрацівників, які з самого ранку виносять по декілька мішків, набитих папером, порожніми пляшками та іншою атрибутикою „вдалого” уїк-енду. А декілька тижнів тому взагалі хтось „додумався” серед білого дня підпалити тую. І хоч як би там потім не хотілося, але одне з не багатьох місць нашого міста, де можна чудово провести вільний час, може скоро перетворитися на смітник, як це вже сталося із деякими „відомими” місцями.

Микола КИРИЛЬЧУК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору