Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 21-сер, 2008, 09:319 prov 1 102
У торговому кіоску Горлівки покупців вразило струмом
У Горловці через несправність електропроводки в торговому кіоску загинули двоє покупців. Двоє чоловіків, 1983 і 1962 років народження, у центрі міста підійшли до кіоску, щоб купити прохолодний напій. Один з чоловіків, узявшись за металеву огорожу у кіоску, відразу ж упав, отримавши удар електрострумом. Його знайомий спробував надати допомогу, але також отримав удар електричним розрядом. На допомогу до чоловіків кинулася жінка, яка також отримала удар струмом. У результаті двоє чоловіків померли на місці, а жінка, на щастя, залишилася жива.
Зараз прокуратура району проводить перевірку щодо дій посадових осіб і контролюючих органів, які забезпечували роботу цього торгового закладу.

Бомж жорстоко убив жінку
Патруль міліції близько четвертої години ранку 15 серпня виявив біля метро Дарниця знівечений труп жінки і волоцюгу, який намагався втекти, але його затримали і він зізнався у вбивстві.
Зброї волоцюга не мав, він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Руки й одяг затриманого були в крові. Як встановило слідство, між жінкою і бомжем виникла сварка, чоловік бив її палицею по обличчю, шиї та грудях, потім почав наносити колоті рани гострою частиною палиці. Пізніше, розламавши палицю навпіл, він увіткнув її в тіло жінки і залишив там.
Як зізнався арештований слідству, він ще й зґвалтував жінку. Злочинця чекає ув’язнення.

На Луганщині під час заправки вибухнув автобус
У місті Стаханов, на Луганщині, у неділю, 17 серпня, під час заправки вибухнув автобус: жертв і постраждалих немає. Про це повідомили у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій. На місці події працювала оперативна група Головного управління МНС у Луганській області.

Два літаки зіткнулися над Англією
Два легких літаки зіткнулися у повітрі над центральною Англією. В результаті п’ятеро людей загинули. Всі загиблі були на борту повітряних суден, жодної інформації про постраждалих на землі немає. Наразі поліція з’ясовує причини аварії, а також намагається встановити особи загиблих. Відомо, що погода не могла стати причиною інциденту, адже небо було чистим. Обидва літаки вилетіли з аеропорта Ковентрі і до нього мали повернутися.

Дитина втопилася в пральній машинці
В Оршанському районі Білорусі однорічна дівчинка втопилася в пральній машинці. Трагедія сталася за лічені хвилини.
Молода мама прала білизну в старій машинці „Рига”. Щоб її було зручніше діставати, приставила до машинки табуретку. Поки жінка ходила вішати білизну, її донька залізла на табуретку. Дівчинка спробувала зазирнути в пральну машинку, але випадково впала у воду. Коли мати прийшла, дитина вже захлинулася.

У Чернівцях побудують крематорій для тварин
Як повідомив заступник директора департаменту Ярослав Кушнірик, рішення побудувати в Чернівцях крематорій для спалювання мертвих тварин ухвалене у зв’язку з переповненням міського скотомогильника, – повідомляє «УНІАН».
Для будівництва крематорію вже виділено земельну ділянку на околиці Чернівців у районі очисних споруд. Почнуть його будівництво до кінця року, а запрацювати він повинен наступного, 2009 року.

У Єгипті жінка народила сімох близнюків
27-річна жителька Єгипту Газала Ібрагім народила відразу сімох близнюків – чотирьох хлопчиків і трьох дівчаток, повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я Єгипту.
Малюки з’явилися на світ за допомогою кесаревого розтину і зараз, за словами лікарів, почувають себе досить непогано. Вони перебувають у відділенні для недоношених дітей. Повідомляється, що жінка була вагітна дев’ятьма дітьми, однак двоє загинули ще до народження. Причиною народження такої кількості дітей лікарі вважають те, що жінка приймала спеціальні препарати, які підвищують здатність організму давати потомство. Газала вже має трьох дочок і дуже хотіла сина.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору