Рівне:

Створення та просування сайтів

У Кузнецовську молода жінка травмувала п’ятьох осіб із пістолета

Головна 24-лют, 2011, 12:429 Lobanovskiy 4 252
У центрі міста рівненських атомників - Кузнецовську молода жінка вчинила стрілянину з пістолета, що призвело до травмування п’ятьох осіб.

О 6 годині 30 хвилин на пульт Кузнецовського міського відділу Державаної служби охорони надійшов сигнал тривоги з одного із магазинів, розташованих поблизу автозупинки «Грибки». В цей же час черговому міськвідділу міліції по спецлінії «102» схвильований жіночий голос повідомив про те, що поблизу цієї ж автозупинки відбувається бійка із застосуванням вогнепальної зброї. Є поранені.
Як повідомили у прес-службі Кузнецовської міської ради, на тривожний виклик негайно виїхали група затримання Державної служби охорони та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. На місці події вони застали п’ятьох молодих людей з різного роду тілесними ушкодженнями, серед яких, як пізніше з’ясувалося, три мали вогнепальні поранення. Усіх доставили в приймальне відділення медико-санітарної частини. Під час обстеження було зафіксовано тілесні ушкодження в трьох чоловіків і двох жінок, при цьому також було встановлено, що вони перебувають в стані алкогольного сп’яніння.
Наступною «зупинкою» для учасників конфлікту став міський відділ міліції, де їх було опитано про причини та обставини події. У цей же час співробітники міліції провели огляд місця події і вилучили пістолет, з якого стріляли.
У результаті слідчих дій вдалося, зокрема, встановити, що під час конфлікту, який згодом переріс у бійку, жінка, яка мала зареєстрований у встановленому порядку пристрій для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, застосувала його з метою самозахисту, підстреливши при цьому трьох осіб. За даним фактом триває перевірка, за результатами якої буде з’ясовано наявність чи відсутність ознак злочину чи інших правопорушень у діях учасників конфлікту та прийнято рішення щодо порушення кримінальної справи.
«Радіо Ера» FM
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору