Рівне:

Створення та просування сайтів

нетверезий працівник СБУ влаштував стрілянину на зупинці

Україна і світ 10-жов, 2008, 11:059 prov 1 036
Працівники Дарницького райуправління міліції Києва затримали чоловіка, який влаштував стрілянину з карабіна на зупинці громадського транспорту, поранивши при цьому людину.
Як повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю і міжнародної діяльності МВС України, інцидент стався вночі. Встановлено, що стріляв 29-річний співробітник Служби безпеки України, який був у стані алкогольного сп’яніння. Постраждав 25-річний житель Сумської області, його із вогнепальним пораненням коліна і гомілки шпиталізували до лікарні.
Під час огляду місця події працівники міліції вилучили карабін, магазин до нього із 25 зарядами калібру 7,62 мм і чотири гільзи калібру 7,62 мм.
Як відзначили в МВС, це вже не перший випадок затримання працівника СБУ за стрілянину у громадських місцях. Подібний інцидент стався у вересні в селищі Коктебель, що в Автономній Республіці Крим. Там працівники міліції затримали співробітника СБУ, який у стані алкогольного сп’яніння під час сварки пострілом із табельного пістолета поранив місцевого жителя.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору