Рівне:

Створення та просування сайтів

300 тисяч гривень до держбюджету

Останні новини 03-вер, 2008, 18:219 prov 1 056
Від продажу пакетів акцій рівненських ВАТ у серпні до держбюджету спрямовано майже 300 тисяч гривень. Зокрема, 291 тисяча 600 гривень надійшло від продажу пакетів акцій відкритих акціонерних товариств “Азоттон”, “Рівнеавтотранспорт 15654” та “Костопільське хлібоприймальне підприємство”, які виставлялися на спеціалізованих аукціонах за грошові кошти через ДАК “Національна мережа аукціонних центрів”. Загалом надходження від продажу пакетів акцій ВАТ з початку року становлять більше, як 20 мільйонів і 525 тисяч гривень.
Водночас, об’єкти державної форми власності у серпні не продавалися. Загалом же від малої приватизації з початку року регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській області спрямувало до держбюджету понад 725 тисяч гривень. Ці кошти отримано від 3 об’єктів групи А (мала приватизація) та 1 об’єкту групи Д (незавершене будівництво), проданих цього року на аукціоні.
Ще 2 мільйони 713 тисяч гривень надійшло з початку року до держбюджету від оренди державного майна. У тому числі, у серпні –майже 334 тисячі. Протягом місяця було проведено 10 конкурсів на право укладення договорів оренди державного майна. Загалом регіональне відділення є орендодавцем за 365 договорах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору