Рівне:

Створення та просування сайтів

Приватизація триває

Останні новини 04-кві, 2008, 17:259 prov 1 335
Майже 21 мільйон гривень надійшло з початку року до держбюджету від приватизації на Рівненщині. Зокрема, від продажу об’єктів груп А, Д, Ж (мала приватизація) до державної скарбниці перераховано 735 тисяч 860 гривень. 20 мільйонів і майже 94 тисячі гривень – оплата вартості 38% пакету акцій ВАТ “Рівнесільмаш”, який у листопаді минулого року було продано на конкурсі з використанням відкритості пропонування ціни за принципом аукціону.
Ще 74 тисячі гривень – сума, отримана від продажу пакетів акцій 3 відкритих акціонерних товариств Рівненщини, які виставлялися на спеціалізованих аукціонах за грошові кошти через ДАК “Національна мережа аукціонних центрів”. Аукціон з продажу акцій ВАТ “Азоттон”, “Рівне-автотранспорт 15654” та “Костопільське хлібоприймальне підприємство” відбувся у березні.
Разом з тим, об’єкти державної форми власності у березні не приватизовувалися. У зв’язку з відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів на даний час заборонено вчинення будь-яких дій, які можуть призвести до їх відчуження, у тому числі – передавати зазначені об’єкти у комунальну власність.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору