Рівне:

Створення та просування сайтів

Помста птаховиробників

Актуально 04-вер, 2008, 11:369 prov 1 009
Проте місцеві власники курників, як і обіцяли, не розгубилися і майже миттєво знайшли вихід зі скрутного становища. А їхнє виробництво далі процвітає та залишається рентабельним, ніби нічого й не трапилося. “Таємницю” чудодійного процесу автору цих рядків вдалося розкрити майже випадково. До речі, знайдений вихід досить простий, не потребує не тільки високого інтелекту, а навіть поверхового аналізу, проте гідний уваги. Хоча, коли я розповів про все знайомому досвідченому економісту, той на кілька хвилин замислився, а потім підсумував свої роздуми:
— До такого можуть додуматися тільки далекоглядні тактики і стратеги водночас!
Не будемо спиратися на суб’єктивну думку економіста. Бо справа ось у чому. Заходжу днями на центральний продовольчий ринок у Рівному, дивлюся — і очам своїм не вірю. Курячі яйця, які тиждень тому коштували по 3 грн. (а то й дешевше) за десяток, тепер реалізовуються за ціною шести. Крім того, точаться у місті чутки, що це не межа — ще дорожчатимуть. Й це серед літа! А що чекає любителів яєчні взимку, коли продуктивність курей-несучок значно знижується?
Ось і весь “секрет” економічного яєчного дива. Птаховиробники програли на курячих ніжках, зате “відігралися” на яйцях, зробивши їх мало не золотими. І знову ж таки за рахунок багатостраждальних споживачів.
Цікаво, як же цей “реверанс” виробників дієтичної курятини сприйметься керівниками всіх рангів області та чиновництвом численних контролюючих органів? Адже вони, напевно, також споживають і курячі стегенця, і яєчню...
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору