Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 21-кві, 2005, 13:459 prov 1 266
Баскетболіст став співвласником “Таврії”
Олімпійський чемпіон Сеула з баскетболу, президент БК “Київ” Олександр Волков став співвласником кримського клубу ФК “Таврія”. Уперше команда баскетбольних менеджерів буде займатися футбольним клубом, його брендом і спортивними результатами.

За Україну
Німецька спортсменка, яка на сьогодні займає 92 рядок світового рейтингу конкурістів, Катаріна Оффель відтепер виступає за Україну. Катаріна написала заяву у ФЕІ про те, що з 9 квітня вона захищає кольори українського прапора. Перше “бойове хрещення” відбулося на змаганнях “Тоскана Тур 2005”, які з 23 березня по 10 квітня проходили в кінноспортивному центрі Ареззо. Результат був цілком успішним. На коні за прізвиськом Ginster Noir Катарина Оффель зайняла 3 місце (0 ш.о., 60,97 сек.). У маршруті “Гран-Прі” результат Катаріни на коні Nike – 13 місце (4 ш.о., 79,12 сек.).

Українець захистив титул
Український боксер Сергій Дзиндзирук у суботу ввечері, в німецькому Магдебурзі, успішно захистив належний йому титул чемпіона Європи в першій середній вазі, перемігши одностайною ухвалою суддів француза Джиммі Коласа – 119-108, 118-109 й 117-111.

Сьомін очолив збірну Росії
Наставник московського “Локомотива” Юрій Сьомін став біля керма футбольної збірної Росії. Про це в понеділок повідомив президент Російського футбольного союзу Віталій Мутко. За його словами, Сьомін буде виконувати обов’язки головного тренера до 31 грудня 2005 року:
– Ніякого суміщення не буде – в “Локомотива” з’явиться новий тренер.

Перед чемпіонатом – одинадцяті
Напередодні старту чемпіонату світу з хокею, міжнародна хокейна федерація (IIHF) оприлюднила рейтинг збірних. Українська команда в списку кращих команд планети знаходиться на одинадцятому місті маючи 2720 очок. Перша сходинка в збірної Канади (3485), на другій позиції команда Швеції (3400), що є суперником українських хокеїстів в групі С на першості світу, яка розпочинається наприкінці квітня. Третє місце в цьому реєстрі збірних займає Словаччина (3235).

Свято нашої “зміни”...
11 перших місць, 6 других та 7 третіх – такий сумарний доробок українських гімнастів на четвертому розіграші Кубка Стели Захарової. За відсутності Аліни Козіч, Ірини Яроцької, Валерія Гончарова та Романа Зозулі можливість заявити про себе отримали наші менш імениті спортсмени та підростаюче покоління.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору