Рівне:

Створення та просування сайтів

Крадія затримали вночі

Кримінал 19-травня, 2005, 11:459 prov 1 135
– В ніч з 11 на 12 травня патруль міліції громадської безпеки працював у звичайному режимі. Близько другої години ночі під час здійснення перевірки території обслуговування на вулиці Кіквідзе патруль помітив молодого чоловіка, який ніс у своїх руках досить велику валізу.
Правоохоронці вирішили дізнатися у незнайомця, що він робить вночі на вулиці та ще й з великим солідним “багажем”. Отож, патрульним автомобілем стали наближатися до невідомого. Помітивши це, чоловік почав тікати. Проте правоохоронці не розгубилися і, зупинивши авто, почали наздоганяти втікача.
Вже за декілька хвилин міліціонери спілкувалися з невідомим чоловіком.
На запитання, що він несе у валізі і де він її взяв, останній пояснювати відмовився. Проаналізувавши ситуацію, яка склалася, правоохоронці негайно викликали слідчо-оперативну групу.
Під час поверхневого огляду в кишенях затриманого було знайдено викрутку та ліхтар. А валіза, яку він тримав біля себе, була набита різними продуктами харчування, також спиртними напоями, магнітофоном іноземного виробництва та мобільним телефоном.
Пізніше затриманий повідомив правоохоронцям, що його звати Олег і він проживає у Рівному.
До речі, неподалік від того місця, де затримали Олега, знаходиться кафе “Енеїда”, яке у той час не працювало. Як пізніше встановили, грати вікна вказаного кафе були відчинені, а на них висів зламаний замок. Все це вказувало на те, що у приміщення закладу хтось намагався пробратися. Зараз 34-річний Олег затриманий і спілкується зі слідчими.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору