Рівне:

Створення та просування сайтів

Крутелики їздитимуть без сирени

Кримінал 12-травня, 2005, 12:309 prov 1 101
Як повідомив начальник відділення ДПС ВДАІ УМВС Віктор Іващук, за кермом авто перебував виконавчий директор товариства. – Під час перевірки документів у чоловіка був вилучений дозвіл на встановлення та використання на авто звукових та світлових сигнальних пристроїв синього кольору.
Згідно указу Президента Віктора Ющенка, спеціальні світлові сигнальні пристрої синього кольору та звукові сигнальні пристрої можуть встановлюватися виключно на службових автомобілях державної охорони, транспортних засобах міліції, швидкої медичної допомоги, аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони.
За словами Віктора Іващука, розпочато заміну номерних знаків, що не відповідають вимогам державних стандартів України. Зокрема, це стосується номерних знаків на зразок “ІІ”, “ОО”. Також будуть замінені реєстраційні номерні знаки на службових транспортних засобах, що перебувають на балансі органів внутрішніх справ, на номерні знаки нового зразка.
До речі, власники “престижних” номерних знаків, як “ІІ”, “ОО”, найбільше порушують швидкісний режим руху, встановлений ПДР.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору