Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРО НЕТВЕРЕЗИХ ВОДІЇВ ТА СТЕРТІ ШИНИ

Кримінал 08-гру, 2005, 16:039 prov 975
Працівники ДАІ спільно з представниками управління Головавтотрансінспекції продовжують проведення профілактичних заходів “ Перевізник-зима 2005”, які спрямовані на перевірку готовності транспортних засобів до експлуатації у зимовий період.
Зокрема, під час перевірок у багатьох маршрутних таксі були виявлені проблеми з гальмами. Також не все гаразд у перевізників із наявністю в них запасних та аварійних виходів. А як не згадати, що в багатьох маршрутках були зношені протектори на колесах, а це, враховуючи ті погодні умови, які склалися, дуже небезпечно.
Тож, при виявленні порушень, працівники ДАІ складали відповідні акти перевірки. І вимушені були даішники знімати з таких маршрутних таксі номерні знаки, оскільки експлуатація технічно несправного автомобіля заборонена, а тим більше, якщо це стосується здоров»я та життя людей, котрі знаходяться у даному транспортному засобі.
Один з прикладів того, наскільки небезпечно зараз їздити маршрутним таксі, навела інспектор МРВ ДАІ Світлана Дроздюк. Так, працівники ДАІ нещодавно склали адміністративний протокол на 47-річного рівнянина Костянтина, який працює, чи то пак працював, водієм маршруту № 58 “Рівненська-Тиннівська” в одного з приватних підприємців. Цей чоловік дозволив собі сісти за кермо маршрутки у нетверезому стані та перевозити людей, які повністю довірили своє життя та здоров»я йому.
Лише за один день працівники ДАІ виявили 59 порушень правил дорожнього руху серед водіїв маршрутних транспортних засобів та вилучили 36 номерних знаків до усунення недоліків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору