Рівне:

Створення та просування сайтів

Сурогатну горілку виготовляли у Шпанові

Кримінал 12-травня, 2005, 12:319 prov 1 590
Підприємство займалося випуском горілчаних напоїв, що не відповідають нормам державних стандартів технічних умов для спиртних напоїв – повідомила інспектор ЦЗГ УМВС України в Рівненській області Олена Кузьменко.
Так, ТзОВ “Ровес”, що у с. Шпанів, упродовж минулого року випустило понад 44 тисячі пляшок недоброякісної продукції, серед яких “Поліська Зірка” та “Сержант Петренко Штрафна”. Загальна вартість вилучено сурогату складає 268 тисяч гривень. Начальник обласного управління міліції Григорій Зарічнюк зазначив: “Міліція постійно тримає на контролі виготовлення і реалізацію недоброякісної продукції. Ми не тільки повертаємо державі чималі кошти, придбані нечесним шляхом, але й запобігаємо спробам зашкодити здоров’ю наших громадян”.
Наразі за фактом випуску недоброякісної продукції працівники прокуратури міста Рівне порушили Кримінальну справу за ст. 227, слідство триває.
Із торговельної мережі також вилучено підроблених спиртних напоїв на 43 тисячі гривень. До речі, працівники експертно-криміналістичної служби після ретельної перевірки горілки підтвердили – вміст її складають недоброякісні речовини, що згубно діють на здоров’я людини.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору