Рівне:

Створення та просування сайтів

“Челсі” буде кращим клубом світу

Спорт 12-травня, 2005, 12:389 prov 1 188
– Я розглядаю чемпіонат, який завершився, як початок нової ери “Челсі” і хочу ще раз підтвердити, що мої наміри у відношенні до розвитку клубу дуже серйозні. Багато хто говорить про те, які великі затрати витрачені клубом за останні два роки. Але не варто забувати, що за цей час “Челсі” заграв на одному рівні з кращими клубами Англії і Європи.
Ми ведемо грамотну селекційну політику, набрали дуже якісний штат бізнес-менеджер, розвиваємо власну футбольну академію і будуємо нову тренувальну базу. Робимо все, аби виховати нове покоління талановитих футболістів. Ми успішно розвиваємо бізнес, і наші успіхи вже почали приносити доходи.
Роман Абрамович підкреслив, що вже розроблений 10-річний стратегічний план побудови найуспішнішого футбольного клубу світу. На його думку, президент “Челсі” Брюс Бак, виконавчий директор Пітер Кеньон і головний тренер Хосе Моурінью – саме ті люди, яким під силу втілити цей план в життя.
Наприкінці свого виступу Роман Абрамович привітав весь штат “Челсі” із завоюванням чемпіонського титулу:
– Мені здається, золоті медалі один раз в 50 років, це занадто рідко. Наші вболівальники заслуговують те, щоб більше так довго не чекати.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору