Рівне:

Створення та просування сайтів

АБРАМОВИЧА НЕ ХВИЛЮЮТЬ ЗБИТКИ “ЧЕЛСІ”

Спорт 02-лют, 2006, 10:499 prov 989
Власник англійського футбольного клубу Роман Абрамович не стурбований рекордними збитками, яких зазнав у 2005 році “Челсі”.
— Абрамович добре поінформований про те, в яку сторону ми рухаємося в довгостроковій перспективі, і добре знає про наші кроки найближчим часом, — заявив у неділю виконавчий директор “Челсі” Пітер Кеньон.
Збитки команди за 2005 рік склали 140 мільйонів фунтів стерлінгів, що є рекордною сумою в історії англійського футболу. Проте Кеньон наполягає, що все йде за планом, і рекордні втрати були пов»язані з “окремими” необхідними витратами клубу. Зокрема, “Челсі” довелося заплатити компанії Umbro 25,5 мільйонів фунтів стерлінгів за рахунок припинення спонсорського контракту.
На думку виконавчого директора “Челсі”, до сезону 2009-2010 років клуб перестане бути збитковим. При цьому Кеньон підкреслив, що фінансове положення команди не викликає побоювань щодо того, буде це з Романом Абрамовичем чи без нього.
Разом з тим Пітер Кеньон розповів, що в майбутньому “Челсі” має намір витрачати набагато менше коштів на покупку футболістів у інших клубів. “Челсі” використовував гроші Абрамовича для оплати трансферів на загальну суму 265 мільйонів фунтів стерлінгів, що допомогло клубу в минулому сезоні стати чемпіоном Прем»єр-ліги.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору