Рівне:

Створення та просування сайтів

“МІЛАН” НАЗВАВ СУМУ, ЗА ЯКУ ПРОДАСТЬ ШЕВЧЕНКА

Спорт 14-лип, 2005, 17:369 prov 1 004
Керівництво “Мілана” заявило, що готове продати в “Челсі” свого лідера, форварда збірної України Андрія Шевченка за 60 млн фунтів стерлінгів. Як повідомляє News of the World, це означає, що італійці відновили переговори з Абрамовичем про перехід Шевченка в лондонський клуб. Як відомо, минулого місяця “Мілан” пропонував чемпіонові Англії Шевченка за 57 млн. фунтів. У “Челсі” сподіваються, що дружба українського форварда із власником “Челсі” допоможе переїзду Шевченка в Лондон.
Щоправда, про дружбу Шевченка й Абрамовича можна говорити лише опосередковано. Справді, українець та губернатор Чукотки кілька разів зустрічалися у Мілані. Сам форвард збірної України неодноразово заявляв, що збирається залишитися в “Мілані” до закінчення своєї кар`єри, і навіть підписав з командою новий контракт до 2009 року. Боси “Мілана” у свою чергу постійно наголошували, що Шева не продається.
Утім, все має свою ціну, тим більше, якщо вона така, коли “не витримують нерви”. “Мілан” у це міжсезоння вже купив в “Інтера” Вьєрі і, схоже, домовився про перехід за 30 мільйонів євро з “Парми” нападаючого Альберто Джилардіно.
Є й кілька але, які можуть завадити можливому трансферу Шевченка в “Челсі”, якщо Абрамович погодиться “відвалити” за Шеву задану “Міланом” суму.
Найголовніше, що і керівники “Мілана”, і сам Шевченко офіційно заявляли, що він залишається в складі “россо-нері”. Вся ж інформація про продаж Шевченка та нулі навколо його вартості проходить під грифом “чутки”.
Окрім того, у цьому сезоні “Мілан” залишив Кресло, який виступав у команді на умовах оренди, а новий сезон розпочне саме в “Челсі”, з яким він пов`язаний контрактом. До того ж у понеділок з`явилася інформація, що “Мілан” виставляє на продаж форварда збірної Данії Томассона, якого оцінив у 3,5 фунтів стерлінгів.
Тобто, у разі продажу Шевченка в “Челсі”, а Томассона в інший клуб, у “Мілані” з форвардів залишиться Вьєрі, а також, можливо, Джилардіньо та Індзагі, який тривалий час грає не на високому рівні...
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору