Рівне:

Створення та просування сайтів

“Мілан” – фаворит Ліги чемпіонів

Спорт 21-кві, 2005, 13:439 prov 1 293
Шанси “Челсі” котуються нижче – ставки на команду Романа Абрамовича складають 11 до 8. Далі йдуть “Ліверпуль” – 6 до 1 і “ПСВ” – 15 до 2.
У Лізі чемпіонів визначилися всі півфінальні пари. Лондонський “Челсі” в чвертьфіналі турніру обіграв мюнхенську “Баварію” із загальник рахунком 6:5. На своєму полі англійці виграли 4:2, а в у грі-відповіді зазнали поразки 2:3. Суперником “Челсі” у півфіналі став англійський “Ліверпуль”. Команда Рафаеля Бенітеса вдома обіграла туринський “Ювентус” 2:1, а в гостях зіграла внічию 0:0.
У іншому півфіналі зіграють італійський “Мілан” і голландський “ПСВ”. “Мілан” в першому матчі чвертьфіналу завдав поразки землякам із “Інтера” з рахунком 2:0, а у повторній грі вів з рахунком 1:0, але на 73-й хвилині матч був перерваний, оскільки фанати “Інтера” закидали поле ракетами і петардами, одна з яких потрапила в плече голкіперу “Мілана” бразильцю Діде. ПСВ двічі зіграв внічию 1:1 з французьким “Ліоном”, перемігши в серії пенальті. Півфінальні матчі відбудуться 26/27 квітня і 3/4 травня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору