Рівне:

Створення та просування сайтів

Корецькі страйкарі погрожують заблокувати роботу кар'єру

Останні новини 18-вер, 2008, 11:449 prov 1 107
Станом на 10 годину ранку 18 вересня, водії кар'єру поблизу села Жадківка Корецького району ведуть перемовини з представниками турецької фірми „Онур". Українці висунули вимогу турецькій строні в триденний термін укласти угоди на роботу зі всіма працівниками. Якщо до понеділка цього не станеться, вони обіцяюють повністю заблокувати роботу кар'єру. На ранковому зборі працівників обрана уповноважена особа (член ВО „Свобода" Олександр Солоненко), яка представлятиме інтереси страйкарів у перемовинах з Корецькою райдержадміністрацію.
Нагадаємо, що вчора працівники кар'єру розпочали безстроковий страйк. Близько 70-ти українців зупинили понад 50 одиниць техніки та відмовилися працювати.
До цього їх спонукало бажання отримати чесно зароблені гроші, які турки затримують уже не вперше, а й нелюдські умови праці та жорстоке ставлення турків до українських робітників.
За словами працівників, робочий день триває до тринадцяти годин на добу і 7 денним робочим тижнем. І навіть при такому навантаженні, на турецькому підприємстві не передбачені обідні перерви і елементарного відправлення людських потреб, адже турки забороняють українським працівникам ходити в туалет під час робочого дня.
Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору